FOLLOW US: facebook twitter

Δύο wild cards στην Elite League

Ημερομηνία: 10-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε τον αριθμό των wild cards που θα δοθούν ανά κατηγορία, ενώ ενημέρωσε ότι σήμερα, 10 Ιουλίου στις 2 το μεσημέρι, είναι η καταληκτική ημερομηνία για αίτηση ενδιαφέροντος. Συνολικά 7 είναι οι διαθέσιμες wild cards που θα δοθούν σε Elite League, Β’ και Γ’ Εθνική. Στην Elite League, στην οποία συμμετέχει και ο Κόροιβος, οι διαθέσιμες wild cards είναι δύο και ως φαβορί φαντάζουν ο Αίας Ευόσμου και η Μύκονος, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η Επιτροπή αξιολόγησης wild card αποτελείται από τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Κ. και από τα μέλη της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Ο.Κ..

Την Τρίτη 11 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Επιτροπή Αξιολόγησης wild card και θα κληθούν μέσω τηλεδιάσκεψης οι εκπρόσωποι των υποψηφίων ομάδων για να υποστηρίξουν με επιχειρήματα την υποψηφιότητα τους.

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου θα υπάρξει εκ νέου σύγκληση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. για λήψη απόφασης των ομάδων που μέσω wild card θα καταλάβουν τις ανωτέρω θέσεις.

Αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, την Παρασκευή 14 Ιουλίου θα γίνει η κατανομή των σωματείων της National league 1 και National league 2 σε ομίλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot