FOLLOW US: facebook twitter

Δύο συλλήψεις για φυτεία από τη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου. Τους χάλασαν την… μπίζνα!

Ημερομηνία: 05-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Πάνω από 50.000 ευρώ το όφελος από τα 102 δενδρύλλια κάνναβης που κατασχέθηκαν


Συνελήφθησαν, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, πραγματοποίησαν έρευνα σε αγροτοδασική περιοχή, όπου εντόπισαν φυτεία κάνναβης, στο εσωτερικό της οποίας βρήκαν και κατέσχεσαν 64 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 150 εκατοστά περίπου και 38 τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης με ρίζες, τρέχουσας καλλιεργητικής περιόδου.


Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δώδεκα φυντάνια κάνναβης και σε παρακείμενο κτίσμα-στάβλο ανευρέθηκαν στο τελικό στάδιο της αποξήρανσης τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης (φούντες) καθαρού βάρους 720 γραμμαρίων περίπου.
Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι κατηγορούμενοι από την καλλιέργεια των ναρκωτικών, εκτιμάται ότι θα ανερχόταν τουλάχιστον στο ποσό των 50.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot