FOLLOW US: facebook twitter

Δυνατός και φέτος ο Διγενής Χαριάς

Ημερομηνία: 24-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έχει ξεκινήσει με το απόλυτο, 4 στα 4, το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Διγενής Χαριάς ξεκίνησε και φέτος εξαιρετικά το πρωτάθλημα της Β΄ ATHANASOULIS JOHN DEERE Κατηγορίας και ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές, έχει το απόλυτο 4 στα 4, έχοντας κερδίσει τον ΠΑΣ Πύργος και την Ολυμπιάδα Γουμέρου εκτός έδρας και τον Ολυμπιακό Λαμπετίου και το Κάστρο εντός.

Η ομάδα του Κώστα Σακέλλη είναι συμπαγής, στηρίζεται στην ομοιογένεια, καθώς τρία χρόνια τώρα είναι η ίδια ομάδα και πρωταγωνιστεί και φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, δίνοντας συνέχεια στις πολύ καλές σεζόν των δύο προηγούμενων χρόνων. Πέρυσι, ο Διγενής κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα πίσω από Δάφνη και Μακρίσια και δεν αποδέχτηκε την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, λόγω των αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων της μεγάλης κατηγορίας. Την τρίτη θέση κατέλαβε στην Α2 τότε και την σεζόν 2022-2023 πίσω από Πήγασο Πρασίνου και Ν. Φιγαλεία και θα μπορούσε και εκείνη τη χρονιά να ανέλθει στην Α΄ Κατηγορία. Με την δυναμική που εκπέμπει για  άλλη μια σεζόν, αναμένεται να είναι και φέτος ξανά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Προπονητής για τρίτη σερί χρονιά είναι ο έμπειρος Κώστας Σακέλλης, ο οποίος δουλεύει πολύ καλά, καταφέρνει να έχει μεγάλη συμμετοχή παικτών στις προπονήσεις και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. Σχεδόν όλοι οι παίκτες του Διγενή είναι από την περιοχή και στο ρόστερ υπάρχουν δέκα νεαροί ποδοσφαιριστές, κάτω των 22 ετών. Ξεχωρίζουν στο δυναμικό ο πολύπειρος σέντερ φορ Σάκης Στροφύλλας, ο Γιώργος Καλαντζής, ο Τάσος Σακέλλης, ο Σωτήρης Γιαννόπουλος, οι Παναγιώτης και Κώστας Δούλος, ο Θεόφιλος Νανόπουλος και ο 16χρονος Άγγελος Σακέλλης. Στόχος του Διγενή είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και χωρίς άγχος να έχει και φέτος μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot