FOLLOW US: facebook twitter

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ανοικτές τρεις δράσεις χρηματοδότησης για την επιχειρηματικότητα

Ημερομηνία: 30-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99288″ img_size=”full”][vc_column_text]

-Παρατείνονται με απόφαση Φαρμάκη οι προθεσμίες για την υποβολή επενδυτικών προτάσεων από την ΠΔΕ

Την δυνατότητα να κατατεθούν περισσότερες επενδυτικές προτάσεις από μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας δίνει η παράταση που δόθηκε σε τρεις δράσεις χρηματοδότησης, έπειτα από το ζωηρό ενδιαφέρον που εκδηλώνεται.

Ανταποκρινόμενος στα αιτήματα της τοπικής αγοράς ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, υπέγραψε χθες αντίστοιχες παρατάσεις για τρία προγράμματα, συνολικού προϋπολογισμού 18 εκατ. ευρώ, που διατίθενται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και απευθύνονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ειδικότερα:

1. Παρατείνεται έως τις 18 Νοεμβρίου 2019 η προθεσμία υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της δράσης «Εξωστρέφεια – Διεθνοποίηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – έτους 2019».

2. Έως τις 25 Νοεμβρίου 2019 μπορούν να υποβάλλουν τις επενδυτικές τους προτάσεις οι δυνητικοί δικαιούχοι του προγράμματος «Ενίσχυση των δημιουργικών επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας».

3. Μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα «Επιχειρηματική Εκκίνηση, Ενίσχυση νέων και υπό σύσταση, πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας. Αφορά την ενίσχυση των υφιστάμενων, νέων και υπό σύσταση, επιχειρήσεων, μικρομεσαίων επιχειρήσεων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot