FOLLOW US: facebook twitter

«Μαζί κάτω από έναν ουρανό»: Δύο βραβεία σε μαθήτριες από τα Λεχαινά και την Γαστούνη σε διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής και αστρονομίας

Ημερομηνία: 17-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Και οι διακρίσεις για μαθητές του Ηλειακού Κάμπου σε διαγωνισμούς ζωγραφικής συνεχίζονται, καθώς δύο ακόμα μαθήτριες της εικαστικού Ελένης Σταθοπούλου, η  Μαλένα Βαρβαρέσου από την Ανδραβίδα και η Δέσπόινα Γουρδούπη από τα Λεχαινά,  διακρίθηκαν στον διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής που διοργάνωσε η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας μαζί με την Διεθνή Αστρονομική Ένωση. Θέμα του διαγωνισμού όπου οι δύο μαθήτριες έστειλαν τα έργα τους ήταν «ΜΑΖΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ  ΟΥΡΑΝΟ», μια διεθνή καμπάνια τέχνης.

Οι δύο μαθήτριες μαζί με τις οικογένειές τους και την δασκάλα τους Ελένη Σταθοπούλου, παρευρέθηκαν στην τελετή βράβευσης στο Θεάτρο Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης το περασμένο Σάββατο και παρέλαβαν τα βραβεία τους.  Η κ. Σταθοπούλου επισήμανε ότι η διάκριση των δύο μαθητριών της σε έναν διεθνή διαγωνισμό είναι τιμή και χαρά και συνεχάρη τα δύο κορίτσια όπως και όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν με τα έργα τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος