FOLLOW US: facebook twitter

Δύο τόνους πλαστικά καπάκια πήραν το δρόμο της ανακύκλωσης για να γίνουν αμαξίδια για άτομα με αναπηρία

Ημερομηνία: 06-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83831″ img_size=”full”][vc_column_text]Ένα νέο φορτίο με 2 τόνους καπάκια, συγκέντρωσαν με την βοήθεια του κόσμου, συλλόγων και ευαίσθητων πολιτών και την συνδρομή του 1ου Συστήματος Προσκόπων Πύργου, τα μέλη του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Ηλείας.

Όπως αναφέρουν, για μια ακόμα φορά έπιασαν το στόχο τους με τις ποσότητες των δύο τόνων καπακίων και έτσι το Σάββατο το πρωί φορτώθηκαν σε φορτηγό και πήραν το δρόμο για την ανακύκλωση, για να μπορέσουν να πάρουν και άλλα νέα αμαξίδια για άτομα με αναπηρία, ως επιβράβευση αυτής της προσπάθειας. Βεβαίως απηύθυναν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προσκόπους του Πύργου για την πολύτιμη και καθοριστική βοήθειά τους. Για αρκετές ώρες, οι πρόσκοποι του Πύργου μαζί με τα μέλη του Σωματείου Παραπληγικών ταξινόμησαν στο χώρο του πάρκινγκ της Αποκεντρωμένης περιφερειακής διοίκησης όλα τα καπάκια σε τεράστιους σάκους και έγινε η φόρτωσή τους από την εταιρία ανακύκλωσης.

Ωστόσο, αν και ένας ακόμα στόχος επετεύχθη, η προσπάθεια δεν σταματά εδώ, αντιθέτως συνεχίζεται. Το Σωματείο Παραπληγικών κάνει έκκληση στον κόσμο να ανταποκριθεί τονίζοντας:

«Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό. Κινητοποιηθείτε! Ένα προϊόν που καταλήγει στα σκουπίδια, μπορεί να χαρίσει χαμόγελο και αυτονομία σε έναν άνθρωπο που τα χρειάζεται. Που μπορείτε να τα παραδώσετε Στο πάρκο ΣΠΚ κάθε Σάββατο 11:00 με 13:00 και 17:00 με 19:00 Στους Προσκόπους»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot