FOLLOW US: facebook twitter

Δύο πρώτα Πανελλαδικά βραβεία για το ΕΕΕΕΚ Πύργου!

Ημερομηνία: 24-04-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87361″ img_size=”full”][vc_column_text]

Διακρίθηκε στην φετινή εκστρατεία free mobility 2019 για την οικολογική και ανεμπόδιστη πρόσβαση των ΑμεΑ στις πόλεις

Δύο πρώτα βραβεία, ένα για την εργασία και ένα για το τραγούδι, αποκόμισε το ΕΕΕΕΚ Πύργου στην φετινή εκστρατεία free mobility 2019 που αφορά την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση μέσα στις πόλεις.

Η τελετή βράβευσης των νικητών μαθητών και εκπαιδευτικών που ταξίδεψαν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απρίλη στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών. Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι επιτροπές οργάνωσης της εκστρατείας ecomobility και της εκστρατείας free mobility  καθώς και οι συνεργαζόμενοι επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς.

Το ΕΕΕΕΚ Πύργου εκπροσώπησε η δραστήρια διευθύντρια του σχολείου κ. Αγγελική Πετρόγιαννη που παρέλαβε συγκινημένη και τα δύο βραβεία, ενώ στην τελετή βράβευσης παρευρεθηκε και ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας , η Δρ. Ράνια Ηλιοπούλου πρεσβευτής του Υπουργείου Εξωτερικών και οι Ηλείοι ποιητές Λίτσα Δημητροπούλου, Πάνος Κούρβας και Φωτεινή Αζαμοπούλου.

Η κ. Πετρόγιαννη ευχαρίστησε και συνεχάρη τους υπέροχους μαθητές του ΕΕΕΕΚ και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που έκαναν το πρόγραμμα Κώστα Ζέρβα, Σωτηρία Αντωνόπουλου, Κατερίνα Ρηγόπουλου, Βαγγέλη Χαρίτο, Φώτη Γρηγορόπουλο, Μαρία Παπιδά και τον Χαράλαμπο Χαρίτο για την ενορχήστρωση του τραγουδιού.

Την εργασία που είχαν εκπονήσει στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκστρατείας, είχε παρουσιάσει το ΕΕΕΕΚ Πύργου τον Μάρτιο στο χώρο του 1ου Γυμνασίου  σε μια εκδήλωση με τίτλο «Ελεύθερη πρόσβαση για όλους στη θάλασσα» , τονίζοντας την ανάγκη βελτίωσης των συνθηκών κυκλοφορίας, αλλά και τον σεβασμό του δικαιώματος της ελεύθερης μετακίνησης μέσα και έξω από την  πόλη των ατόμων με κινητικά προβλήματα και αναπηρίες. Οι εκστρατείες ECOMOBILITY και FREE MOBILITY, προσφέρουν την ευκαιρία στους έφηβους και στον περίγυρό τους, να μάθουν να ζουν σε συνθήκες κοινωνικής ισότητας και ελευθερίας, να προστατεύουν το περιβάλλον και να εργάζονται για να αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στις πόλεις. Σε δεύτερο επίπεδο, στοχεύουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων μεγάλων πόλεων, κυρίως, για την λύση σε προβλήματα που προκαλούνται από την αδιαφορία στις επισημάνσεις των επιστημόνων και την έλλειψη σεβασμού στις αρχές της κοινωνικής συμβίωσης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot