FOLLOW US: facebook twitter

Δύο νέες υποψηφιότητες με τον Αντώνη Καράμπελα με την δημοτική παράταξη «Πύργος-Έργο πολιτών»

Ημερομηνία: 04-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85855″ img_size=”full”][vc_column_text]Δύο νέοι υποψήφιοι αποφάσισαν να συμπορευτούν με τον Αντώνη Καράμπελα. Πρόκειται για τον Ηλία Λύκουρα, Μηχανολόγο Μηχανικό και την Ανδριάνα-Χαραλαμπία Καρρά, φοιτήτρια του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Καράμπελας τόνισε ότι τον τιμά ιδιαίτερα η συμμετοχή του Ηλία Λύκουρα, ενός επιστήμονα με γνώσεις και ικανότητα. Όσον αφορά την υποψηφιότητα της Ανδριάνας Καρρά, σημείωσε ότι η συμμετοχή της σηματοδοτεί την αξία και την σημασία που δίνει η παράταξη στην νέα γενιά. Πρόσθεσε δε, ότι τον τιμά ιδιαίτερα, που θα είναι όπως πιστεύει η μικρότερη ηλικιακά υποψήφια από όλους τους συνδυασμούς.

Ο Ηλίας Λύκουρας μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Αυτό θέλω για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, αγάπησα και επέλεξα να παραμείνω δημιουργώντας και τη δική μου οικογένεια, “ένα καλύτερο μέλλον”. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, θα προσπαθήσω να προσφέρω ένα μικρό λιθαράκι, συμπορευόμενος με τον Αντώνη Καράμπελα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Ωλένης με την παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Ως νέος άνθρωπος, θέλω και θα επιδιώξω με όλη μου τη δύναμη και την ενέργεια να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ για τον τόπο μου, που κακές επιλογές του παρελθόντος τον έχουν κρατήσει πίσω. Ο Δήμος Πύργου έχει ανάγκη από ανθρώπους καθαρούς , με γνώσεις, με φρέσκιες ιδέες και όραμα.Είμαι πεπεισμένος, ότι με τον Αντώνη Καράμπελα  και την δυναμική που εκφράζουν όλα τα στελέχη της παράταξης θα τα καταφέρουμε”.

Η Ανδριάννα-Χαραλαμπία Καρρά δήλωσε:

“Ανήκω στη νέα γενιά και γνωρίζω τις ανησυχίες που έχει και τα προβλήματα που την απασχολούν. Οραματίζομαι, όπως όλοι οι νέοι,  έναν καλύτερο Δήμο με ισχυρή και υπεύθυνη τοπική αυτοδιοίκηση και ο λόγος της ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι μια ειλημμένη απόφαση, που αφορά τόσο το μέλλον της πόλης μας όσο και το μέλλον όλων μας.Στα πλαίσια του ενδιαφέροντός μου για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στις δημοτικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 26  Μαΐου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πύργου με το συνδυασμό ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ και να συνταχθώ στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Αντώνη Καράμπελα, προκειμένου να συμβάλλω και εγώ με τις  όποιες δυνάμεις μου  για έναν Δήμο που όλοι οραματιζόμαστε.Η οικογένεια μου, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μου καθώς και η επιστήμη την οποία σπουδάζω  μου δίδαξαν να προσπαθώ για το καλύτερο, να θέτω στόχους και να αγωνίζομαι για να τους πετύχω. Θα αγωνιστώ για αυτό και στην προσπάθεια μου αυτή ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.’’

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ την Πέμπτη 4-4-2019 στις 11:00 στο Νοσοκομείο Πύργου ΔΙΝΕΙ ΑΙΜΑ.

Μία προσφορά αγάπης στους συνανθρώπους μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot