FOLLOW US: facebook twitter

Δύο νέες υποψηφιότητες με τον Αντώνη Καράμπελα

Ημερομηνία: 16-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86714″ img_size=”full”][vc_column_text]Δύο ακόμη υποψηφιότητες με τον Αντώνη Καράμπελα. Πρόκειται για τον ελεύθερο επαγγελματία Αλέξη Μυλωνόπουλο που θα είναι υποψήφιοςστην Δ.Ε. Πύργου και την Μαρία Πρίνου από το Επιτάλιο που θα είναι υποψήφια στην Δ.Ε. Βώλακος.

Αλέξης Μυλωνόπουλος-Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ο Αλέξης Μυλωνόπουλος ανέφερε:

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόσκληση να είμαι υποψήφιος στην παράταξη ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Καράμπελα.Έναν άνθρωπο με γνώση, εμπειρία, ανιδιοτέλεια και κυρίως αποτελεσματικότητα. Μαζί του και μαζί με τους εξαίρετους συνυποψηφίους θα παλέψουμε και θα καταφέρουμε να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα της οικονομίας του Δήμου. Η ανεξάρτητη κίνησή μας θα πετύχει και μαζί με τους πολίτες θα θέσουμε την βάση για έναν Δήμο όπως του αξίζει».

Μαρία Πρίνου-Οικιακά και αγροκτηνοτρόφος

Η Μαρία Πρίνου δήλωσε :

«Συμπορεύομαι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα γιατί γνωρίζω καλά το ήθος του, την εντιμότητά του.Γνωρίζω τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και ειδικότερα του Επιταλίου όπου ζω και τα οποία μεγιστοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα και δεν έτυχαν της ανάλογης προσοχής. Η παράταξή μας, με τα ικανά στελέχη που διαθέτει, θα αγωνιστεί να επιλύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας, του πρωτογενούς τομέα και της ποιότητας ζωής  που τόσο πολύ ταλανίζουν τους πολίτες του Δήμου μας.».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot