FOLLOW US: facebook twitter

Δύο νέες γυναικείες υποψηφιότητες με τον Αντώνη Καράμπελα

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84648″ img_size=”full”][vc_column_text]Με δύο ακόμα γυναίκες, την Μαρία Καλάκου και την Βάσια Παπανδρέου, ενισχύεται η παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών». Ο Αντώνης  Καράμπελας υποδεχόμενος στην παράταξη τις δύο υποψήφιες, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή τους στον συνδυασμό, τονίζοντας ότι θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχή έκβαση της κοινής προσπάθειας.

Μαρία Καλάκου, Υπάλληλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου

Η Μαρία Καλάκου δήλωσε: «Η απόφαση μου να συμπορευτώ με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Πύργος Έργο Πολιτών”, στηρίζεται στην ικανότητα και την εντιμότητα του προσώπου του υποψήφιου Δημάρχου, Αντώνη Καράμπελα. Οι γυναίκες οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στα κέντρα λήψης αποφάσεων, προωθώντας πολιτικές κοινωνικής συνοχής, προτάσεις επίλυσης  τόσο των καθημερινών ζητημάτων, όσο και βελτίωσης των υποδομών και των δράσεων του Δήμου μας».

Βάσια Παπανδρέου, εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακό στην Ψυχοπαθολογία

Η Βάσια Παπανδρέου ανέφερε: «Στηρίζω με θέρμη την υποψηφιότητα του Αντώνη Καράμπελα για το αξίωμα του Δημάρχου, γιατί τον θεωρώ αξιόλογο σαν άνθρωπο και σαν επιστήμονα, άνθρωπο με όραμα για τον Δήμο μας και σεβασμό προς τους συμπολίτες μας. Επιπροσθέτως, συμπίπτουν οι απόψεις μας στον χώρο που δραστηριοποιούμαι, δηλαδή τον χώρο της εκπαίδευσης και της εθελοντικής προσφοράς. Παράλληλα, αποτελεί προτεραιότητα της παράταξής μας, η κάλυψη και η βελτίωση των συνθηκών στέγασης όλων των σχολικών μονάδων του δήμου μας. Προτίθεμαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο πλευρό του Αντώνη Καράμπελα, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot