FOLLOW US: facebook twitter

Δυο γιατροί στη Διοίκηση των Νοσοκομείων της Ηλείας: Ο Χρ. Χριστόπουλος στον Πύργο & ο Θ. Θεοδωρακόπουλος στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 25-11-2019 | Συντάκτης:

Ο Εντατικολόγος Χειρουργός Χρήστος Χριστόπουλος, που υπήρξε για σχεδόν μια δεκαετία στην θέση του Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Πύργου, αναλαμβάνει με απόφαση του Υπουργού Υγείας, νέος Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας.

Αναπληρωτής Διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, αναλαμβάνει ο Γαστρεντερολόγος Θεόδωρος Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Πηνειού και μάλιστα κατέχει και τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Και οι δυο, θα επιφορτιστούν με ένα δύσκολο έργο και θα κληθούν να ισορροπήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μεταξύ των δυο Νοσηλευτικών Μονάδων της Ηλείας, εξαιτίας των σοβαρών ελλείψεων ιατρικού κυρίως προσωπικού.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μάλιστα, έχει ζητήσει απ’ όλους τους νέους Διοικητές, η αξιολόγηση των οποίων ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, να βρίσκονται σε θέση μάχης, και να είναι παρόντες στα επείγοντα κάθε εφημερίας (!) μαζί με τους ασθενείς. Το έργο τους, θα αξιολογείται κάθε τρείς μήνες και όπως έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο, αν δεν πιάνουν τους στόχους τους, θα απολύονται και θα αντικαθίστανται.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ως προς τα κριτήρια επιλογής τους, αξιολογήθηκε η εμπειρία τους στη δημόσια διοίκηση, η αποφασιστικότητα τους να προωθήσουν αλλαγές, η εργατικότητα και οι γνώσεις τους στο management και τα οικονομικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος