FOLLOW US: facebook twitter

Δυνατές παρουσίες στο «1st Goalkeeper Camp 2020»

Ημερομηνία: 03-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το «1st Goalkeeper Camp 2020» συνεχίζει τη δράση του στο γήπεδο του κ. Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά, μέχρι και μεθαύριο Κυριακή, που είναι η τελευταία μέρα. Την Τετάρτη μαζί με τους τρεις προπονητές-εκπαιδευτές του Camp (Ανδρέα Αντωνόπουλο, Παναγιώτη και Γιώργο Λαδά) στην προπόνηση συνέβαλε και ο ικανότατος Ηλείος γκολκίπερ, Παναγιώτης Κουρλός, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανηλειακό, Αστέρα Αμαλιάδας, Ολυμπιακό Λαμπετίου,  Ενιπέα Λαντζοΐου και φέτος στον πρωταθλητή Ηλείας, Αίαντα Γαστούνης.

Παράλληλα, στο Μελιτσόπουλος Park παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν από τους διοργανωτές του Camp για την πολυετή παρουσία τους στα ηλειακά γήπεδα και την προσφορά τους στη θέση του τερματοφύλακα, δύο εξαιρετικοί γκολκίπερ του Νομού, ο Σάκης Θεοδωρακόπουλος και ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος. Το «παρών» έδωσαν και δύο καταξιωμένοι προπονητές οι Μίκι Τσίρκοβιτς και Άρης Ρουμελιώτης, οι οποίοι μίλησαν ενώπιον των διοργανωτών και των αθλητών. Στο Camp βρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Άρης Κουλούρης με τη σύζυγό του, Βίκυ (το camp διοργανώνεται, ως γνωστόν, υπό την αιγίδα της ΕΠΣΗ), ο προπονητής του Αίαντα, Θοδωρής Ανδριόπουλος, ο προπονητής των Ακαδημιών του Πανηλειακού Θοδωρής Βαγγόπουλος, οι Άκης και Κώστας Παλούμπης, Μαρία Γεωργοπούλου από πλευράς ΠΑΟ Βάρδας, Καλογεράκος, Μαρσέλης κ.α..

Χθες, τέταρτη μέρα, βρέθηκε στο Camp ο εξαίρετος προπονητής τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού, Βασίλης Κλιάφας, ο οποίος με τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του συνεισέφερε στην τεχνική και τακτική ανάπτυξη των μικρών και μεγάλων τερματοφυλάκων που συμμετέχουν στο Camp. Παράλληλα, στο Μελιτσόπουλος Park παραβρέθηκαν και μετείχαν στην προπόνηση μαζί με τους τρεις προπονητές-εκπαιδευτές του Camp και δύο ικανοί γκολκίπερ από την περιοχή της Ζαχάρως με εμπειρίες πολλών ετών από το ποδόσφαιρο της Ηλείας, οι Θανάσης Αλεξανδρόπουλος, Μίλτος Θάνος.

Σήμερα στο Camp θα βρεθεί ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν γενικός αρχηγός του Α.Ο. Ξενοφών Αλέξης Κωστόπουλος, ο οποίος θα συμμετάσχει στην προπόνηση των αθλητών του Camp και θα προσφέρει με την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις του.

Την τελευταία μέρα, την Κυριακή, στις 6.30μ.μ., θα διεξαχθεί τουρνουά ως μέρος της τελετής λήξης και στις 8.15μ.μ. θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις και η απονομή επαίνων στους συμμετέχοντες αθλητές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος