FOLLOW US: facebook twitter

Δυναμική εκκίνηση από Γιάννη Λυμπέρη με τον Αντρέα Παπαδάκο στο πλευρό του

Ημερομηνία: 12-11-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”75374″ img_size=”full”][vc_column_text]Στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση μικρή αξία έχουν πια τα λόγια. Οιεποχέςέχουν αλλάξει.  Η αξία, το εκτόπισμα και η προσφορά του καθενός πρέπει να κρίνονται στο πεδίο της πράξης και της παραγωγικότητας.

Γι’ αυτό το λόγο, νιώθω ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση που σήμερα έχω δίπλα μου ένα συμπολίτη, που  η πορεία του είναι ένα ζωντανό παράδειγμαδράσης, θέλησης και εργατικότητας.

Ο Αντρέας Παπαδάκοςδε χρειάζεται συστάσεις.

Ξεκίνησε από τον Αμπελόκαμποκαι από μικρό παιδί έφυγε  μετανάστης στον Καναδά. Ανήσυχο πνεύμα, αναμετρήθηκε με δυσκολίες, σε ένα ξένο και απαιτητικό περιβάλλον, αλλά κατάφερε σε λίγα χρόνια να αποδείξει πως με την ευστροφία,με τις κατάλληλες επιλογές αλλά κυρίως με σκληρή και επίμονη δουλειά μπορείς να διακριθείς, να δημιουργήσεις, να φτάσεις στην επιτυχία.

Ένας άνθρωπος με βαθιά δημοκρατική συνείδηση, που παρά τη λαμπρή  πορεία του στο εξωτερικό, διατήρησε στενό σύνδεσμο με τον τόπο του, κράτησε και τίμησε τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Ένας άνθρωπος που είναι παρών σε μιαδύσκολη για τον τόπο μας συγκυρία. Δύσκολη,όχι μόνο λόγω της οικονομικής στενότητας, αλλά κυρίως λόγω της διοικητικής ανεπάρκειας και αδράνειας. Υποδομές καταργούνται, υπηρεσίες υποβαθμίζονται, ευκαιρίες χάνονται. Οι πολίτες ταλαιπωρούνται από μια διοίκησηδύσκαμπτη και δυσλειτουργική. Αυτές τις στιγμές χρειάζεται μια πραγματική επανάσταση.

Νιώθω λοιπόν ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη, γιατί σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή ο Αντρέας,έχοντας κι αυτός το ίδιο όνειρο, να δει τον τόπο του να προκόβει και να διακρίνεται,δέχτηκε να συμπορευτούμε για να δουλέψουμε, ώστε να κάνουμε το δήμο μας αποτελεσματικό και λειτουργικό. Πρότυπο.

Να βρούμε λύσεις, να οργανώσουμε, να σχεδιάσουμε κάθε δομή και υπηρεσία με τον καλύτερο τρόπο,ώστε να γίνουν πιο αποδοτικές, προς όφελος του δημότη. Να φέρουμε αποτελέσματα, που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα κάθε πολίτη.

Το Νοσοκομείο, που στήθηκε χάρη στην προσφορά των ομογενών από την Αμερική, που μετά από τόσα χρόνια ανεκτίμητων υπηρεσιών  στον τόπο, παρακολουθούμε με αγωνία  να απαξιώνεται, να συρρικνώνεται και να υποβαθμίζεται,φιλοδοξούμενα το κάνουμε να λειτουργήσει με πληρότητα και σύγχρονες υποδομές, βάζοντας μπροστά  καινοτόμες πρωτοβουλίες και συμπράξεις δημοσίου-δήμου,ώστενα αποκτήσει την προηγούμενη αίγλη του.

Φιλοδοξούμε με στρατηγική και εργατικότητα να αναβαθμίσουμε την ποιότητα σ’ όλες τις δημοτικές υπηρεσίες, να ανατρέψουμε τα στερεότυπα. Φιλοδοξούμε να είναι ο τόπος μας, αυτός, που θα δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά να διοχετεύσουν τη δημιουργικότητα και να αξιοποιήσουν την εργατικότητα και τα ταλέντα τους, να βρουν επιτέλους θέση και ρόλο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot