FOLLOW US: facebook twitter

ΔΤ Επίκεψη CEMEA σε ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ

Ημερομηνία: 01-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την Δευτέρα στις 24/10/2022 το ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ είχε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του εμψυχωτές ευάλωτων κοινωνικών ομάδων από τον οργανισμό Cemea Nord- Pas De Calais σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ Πύργου και την Υποδιευθύντρια κ. Τάγαρη και την ΚΝΑΠ Ερμής και τον υπεύθυνό της κ. Κλάδη, που δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει ελπίδα και κίνητρο στους Έλληνες και αλλοδαπούς νεαρής ηλικίας αλλά και σε νεαρούς πρόσφυγες, μετανάστες και Ρομά, όπως και σε κάθε κοινό με δυσκολίες, πραγματοποιώντας από κοινού δράσεις στο πεδίο της Νεολαίας, της Κινητικότητας, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.

Συζητήσαμε όλοι μαζί τον τρόπο που η ειδική αγωγή αναπτύσσεται στην Ελλάδα και τη Γαλλία, αναλύσαμε τον τρόπο λειτουργίας των δομών ΚΔΑΠ και των ΕΕΕΕΚ στην Ελλάδα, αλλά και τον τρόπο που ένας εμψυχωτής μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα σε μια κοινωνική ομάδα που γενικά αντιμετωπίζει δυσκολίες με σκοπό την ψυχική ανόρθωση των μελών της ομάδας.
Ο διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν εξαιρετικά ενθουσιώδης και ουσιώδης μεταξύ των επιστημόνων των φορέων, ενώ αναπτύξαμε αλληλεπίδραση σχετικά με τις προσεγγίσεις και τα βιώματα μας. Και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τη φιλόξενη Γαλλία με την ελπίδα να ξαναβρεθούμε με τους αξιαγάπητους συναδέλφους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος