FOLLOW US: facebook twitter

Drift: Στο Παγκόσμιο στις Σέρρες ο Νίκος Τσέλος

Ημερομηνία: 21-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38935″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Νίκος Τσέλος θα συμμετάσχει στις 7-8 Οκτωβρίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Drift στις Σέρρες. Ο Ηλείος οδηγός βρίσκεται ανάμεσα στους 62 κορυφαίους οδηγούς drift από 15 συνολικά χώρες, οι οποίοι θα βρεθούν τον Οκτώβριο στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο Federal Tire King of Europe Drift Pro Series / King of Nations Drift Pro Series.

Ο Τσέλος έχει εκπροσωπήσει την Ηλεία σε πάρα πολλές διοργανώσεις σε Ελλάδα και  Κύπρο αλλά και σε αγώνες πανευρωπαϊκού επιπέδου, οι οποίοι έχουν γίνει στην χώρα μας και βεβαία έχει αξιοπρεπή παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος, όπου βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

 

Ν. Τσέλος: «Μεγάλη πρόκληση…»

Ο Νίκος Τσέλος δήλωσε για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα: «Αποτελεί πρόκληση για εμάς η συμμετοχή μας σε ένα αγώνα τέτοιου επιπέδου και οι μάχες με κορυφαίους οδηγούς drift. O αγώνας θα γίνει στις 7-8 Οκτωβρίου στις Σέρρες, που είναι η μοναδική πίστα στην Ελλάδα όπου μπορεί να γίνει “πραγματικό drift” σε υψηλό επίπεδο και να ευχαριστηθούμε το αγωνιστικό μας, να αναπτύξουμε μεγάλες ταχύτητες και να δείξουμε την πραγματική δύναμη του αυτοκινήτου. Ήδη ετοιμαζόμαστε με την ομάδα μου και με την βοήθεια των χορηγών να είμαστε παρόντες και να έχουμε ένα καλό αγώνα».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot