FOLLOW US: facebook twitter

«Δράση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας για την ενίσχυση και υποστήριξη μαθητών πλημμυροπαθών περιοχών»

Ημερομηνία: 13-10-2023 | Συντάκτης:

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία μια δράση ενίσχυσης και υποστήριξης μαθητών πλημμυροπαθών περιοχών, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Σκοπός της δράσης μας ήταν να σταθούμε δίπλα στους μαθητές που η σχολική ζωή τους αντιμετωπίζει δυσκολίες, μετά τη μεγάλη θεομηνία.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που απέδειξαν για μια ακόμα φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους και βοήθησαν, με συγκέντρωση ειδών (μικρά μπουκαλάκια εμφιαλωμένου νερού, snacks και σχολικά είδη), που θα χρησιμεύσουν στην αντιμετώπιση  καθημερινών αναγκών των μαθητών  πλημμυροπαθών περιοχών.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τα κέντρα διανομής των σχολικών βιβλίων που είναι το Δ.Σ. Καλλικώμου, το 6ο Δ.Σ. Πύργου, το 1ο Δ.Σ. Αμαλιάδας και το 2ο Δ.Σ. Λεχαινών «Πάρης Κατσούφης», όπου συγκεντρώθηκαν τα υλικά από όλα τα σχολεία της Ηλείας, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιαννόπουλο Βασίλειο που βοήθησε με τη μεταφορά των υλικών στην Καρδίτσα.

                                                                                          Ο Δ/ντής Π.Ε. Ηλείας                       

                                                                                          Δρ. Ανδρέας Καρατζάς                                        


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot