FOLLOW US: facebook twitter

Δράσεις ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο από σήμερα στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή

Ημερομηνία: 12-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”77903″ img_size=”full”][vc_column_text]Στον Πύργο, και στην αίθουσα Ξυστρή, μεταφέρεται από σήμερα και μέχρι το Σάββατο, το Θεματικό Πάρκο για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο, που τις προηγούμενες ημέρες υποδέχτηκε στην Πάτρα περισσότερους από 1.500 μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Το Θεματικό Πάρκο για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο των μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες. Τηλεπαιχνίδια τύπου μπάζερ, επιδαπέδιο παιχνίδι, ζωντανή επίδειξη σε υπολογιστές για τους κινδύνους του διαδικτύου και έκθεση ζωγραφικής, με στόχο οι μικροί χρήστες του διαδικτύου να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν σωστά τις νέες τεχνολογίες και να γνωρίσουν τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο.

Τη δράση διοργανώνει  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, με την υποστήριξη των Δήμων Πύργου και Ήλιδας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας, των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Αχαΐας και Ηλείας, καθώς και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot