FOLLOW US: facebook twitter

Δράσεις αγάπης και προσφοράς από την Πρότυπη Προσχολική Αγωγή «Ρήγας»

Ημερομηνία: 25-04-2024 | Συντάκτης:

Εργαστήρι Λαμπάδας για τους σκοπούς του Συλλόγου «Ελπίδα», εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία δοτών μυελού των οστών

Πασχαλινό Εργαστήρι, αγάπης, προφοράς και κοινωνικής ευαισθησίας, θα πραγματοποιήσει η Πρότυπη Προσχολική Αγωγή «Ρήγας», το ΚΔΑΠ «Παιδιόθεν» και το Juniors Academy στο κήπο του σχολείου (Κατακόλου) την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρες 5 με 9 το απόγευμα.

Γονείς και παιδιά, θα πρέπει να πάρουν μαζί τους κεριά ώστε χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα υλικά διακόσμησης για τα οποία έχει φροντίσει το σχολείο, να τα μεταμορφώσουν σε πανέμορφες λαμπάδες «ελπίδας»

Οι δημιουργίες όλων θα εκτεθούν επιτόπου στο Πασχαλινό ς bazaar και θα αγοραστούν από όλους στη συμβολική τιμή των 2,5 ευρώ καθώς τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα ενισχύσουν τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

«Όσο πιο πολλά κεριά φέρετε, τόσες πιο πολλές λαμπάδες θα δημιουργήσουμε κι άλλο τόσο πιο πολλή Αγάπη θα προσφέρουμε στην ΕΛΠΙΔΑ!» επισημαίνει η διεύθυνση του σχολείου.

Παράλληλα με το Πασχαλινό Εργαστήρι θα λειτουργεί Εργαστήρι Πασχαλινού Αυγού & Πασχαλινού Κουλουριού ενώ στον πολυχώρο του σχολείου θα πραγματοποιηθεί η 2η δειγματοληψία για καταχώρηση νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, η οποία θα διεξαχθεί από εξειδικευμένο προσωπικό από το Όραμα Ελπίδας.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η 8η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου που εδώ και αρκετά χρόνια με την στήριξη όλων έχουν δημιουργήσει την Τράπεζα Αίματος του Πρότυπου Παιδικού Σταθμού και μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη.

«Όλοι, μέσα από αυτή μας τη δράση που συνδέεται με το κοινωνικό σύνολο, έχουμε συνειδητοποιήσει την υπέρτατη αξία της δωρεάς αίματος. Σας περιμένουμε με ανυπομονησία να βρεθούμε όλοι μαζί και να περάσουμε ένα δημιουργικό πασχαλινό απόγευμα γεμάτο Χαρά, Προσφορά & ΕΛΠΙΔΑ!!!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot