FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μανολάδας: Χαμηλοί τόνοι παρά την εμφατική νίκη στα Σαβάλια

Ημερομηνία: 04-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”96061″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε με το εμφατικό 1-4 στα Σαβάλια σε φιλικό ματς και έδειξε ένα μέρος από τις φετινές της δυνατότητες. Οι «αετοί» παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο κυρίως στο β΄ ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο σκόραραν τέσσερις φορές και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ. Βέβαια, ο τεχνικός Γιώργος Λαγός, κρατά χαμηλούς τόνους, πράττοντας ορθά, καθώς μιλάμε για φιλικό ματς. «Από το φιλικό στα Σαβάλια κρατάμε τις πολλές τελικές που κάναμε και την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Θέλουμε όμως πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσουμε στην επιθυμητή κατάσταση. Το αποτέλεσμα το θεωρώ πλασματικό. Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθώς ο Ολυμπιακός είχε και αυτός αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Το αποτέλεσμα αυτό, όμως, δεν παύει να μας τονώνει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Τα φιλικά είναι για να δοκιμάζουμε πράγματα και να ψάχνουμε τα καλύτερα σχήματα ώστε να είμαστε έτοιμοι στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις», ανέφερε στην «Πρωινή» ο τεχνικός Γιώργος Λαγός.

Μια μεταγραφή ακόμα

Κατά τα άλλα, ο Αχαιός προπονητής, προβληματίζεται για τις απουσίες που υπάρχουν στην προετοιμασία. Τρεις-τέσσερις βασικοί παίκτες χάνουν αρκετές προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και στις τάξεις της ομάδας προσπαθούν να βρουν λύσεις.

Εξάλλου, η Δόξα δεν έχει συμπληρώσει ακόμα το ρόστερ της. Θέλει έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό και βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη. Όσον αφορά τα φιλικά, το Σάββατο πιθανότατα και όχι την Κυριακή όπως είχε αρχικά οριστεί, η ομάδα της Ν.Μανολάδας θα δώσει φιλικό με τη δυνατή Νίκη Τραγανού, εντός έδρας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot