FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μανωλάδας: Πρόεδρος ο Ανδρέου, προπονητής ο Παπουτσής

Ημερομηνία: 03-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H Δόξα Ν. Μανωλάδας συγκρότησε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με επικεφαλής τον Ξενοφώντα Ανδρέου, ύστερα από την παραίτηση των Κώστα Μιχαλόπουλου, Μαρίνας Πρίφτη από την διοικητική ηγεσία. Μάλιστα το νέο Δ.Σ. προχώρησε και στην πρόσληψη προπονητή, του Μιχάλη Παπουτσή, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν στον Ηλειακό Βαρθολομιού και τον οδήγησε στην πρωτιά στον όμιλο του κάμπου.

Η Δόξα ευελπιστεί με τον εργατικό και φιλόδοξο Μιχάλη Παπουτσή στον πάγκο, να είναι πιο δυνατή στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 PLAYSPORTS και να ανελιχθεί στην βαθμολογία (τώρα βρίσκεται στην 8η θέση), ώστε να γίνει πράξη ο αρχικός στόχος της ομάδας που ήταν η κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα.

Ο Παπουτσής, θα κάνει ντεμπούτο στο αυριανό δύσκολο ματς με τον Πέλοπα στο Ενωσιακό γήπεδο, για την 11η αγωνιστική της Α1 PLAYSPORTS. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 3 βαθμοί, με την Δόξα να έχει 14 και τον Πέλοπα 11. Το αρνητικό είναι πως η Δόξα ίσως παραταχθεί με αρκετές βασικές απουσίες, καθώς αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Διαμαντή Παναγόπουλου, Παπαδάτου, Πυρρή και Καλογερόπουλου, ενώ ο Κούντουρας έχει ίωση και δεν αναμένεται να αγωνιστεί.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος