FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μανωλάδας: Αποχωρεί ο αρχηγός Δημητρόπουλος-Ανανέωσαν τρεις νεαροί

Ημερομηνία: 26-06-2024 | Συντάκτης:

Ο επί χρόνια αρχηγός της Δόξας Ν. Μανωλάδας, Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος, ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στους «αετούς» και ο λόγος είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχει στην Αχαΐα. Ο 27χρονος Δημητρόπουλος είναι γηγενής, ήταν 8 σερί χρόνια στη Δόξα Ν.Μ. και τα 6 εξ αυτών αρχηγός της ομάδας, έχοντας προσφέρει πολλά στην αγαπημένη του ομάδα.

Η ανάρτηση του Δημητρόπουλου είναι φορτισμένη συναισθηματικά και αναφέρει τα εξής:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή, όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι δεν μιλάω και πολύ! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Δόξας Ν. Μανωλάδας για τις προσπάθειές της να με κρατήσουν στην ομάδα, αλλά δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ πάλι. Δεν έχει κλείσει ακόμα ο κύκλος της ομάδας! Η Δόξα θα συνεχίζει να κερδίζει! Εις το επανιδείν…».

Τρεις ανανεώσεις

Τρεις ανανεώσεις παικτών που τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και πολλές φορές φανέλα βασικού ανακοίνωσε η Δόξα Ν.Μ.. Πρόκειται για τους ταλαντούχους Παύλο Σαπουντζάκη, Νίκο Βασιλόπουλο και Βαλεντίνο Σαλομπεχάι. O Σαπουντζάκης είναι 17 ετών, ο Σαλομπεχάι 18 και ο Βασιλόπουλος 19 και όλοι είχαν από 17 συμμετοχές και άνω έκαστος την περασμένη σεζόν με τους «αετούς». Μάλιστα ο Βασιλόπουλος σκόραρε 4 φορές στο πρωτάθλημα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot