FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας: Τίμησε την πρωταθλήτρια στίβου, Ε. Χατζηχαραλάμπους κατά την κοπή της πίτας

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δόξας Ν.Μανολάδας την περασμένη Παρασκευή. Επίσημη καλεσμένη ήταν η κα Ευγενία Χατζηχαραλάμπους, η οποία βραβεύτηκε για τις παγκόσμιες και πανελλήνιες διακρίσεις της στο στίβο και την προσφορά της στον αθλητισμό. Τη βράβευση έκαναν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νίκος Κοροβέσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους και έδωσαν τις ευχές τους στην ομάδα για καλή χρονιά, γεμίζοντας τους με χαρά και αισιοδοξία για τον μέλλον, οι εξής: ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Κοροβέσης Νίκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπιλίρης Χρήστος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κα Γεωργία Κακαλέτρη, οι Αντιδήμαρχοι Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Βαρβαρέσος Ιωάννης, οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Ανδραβίδας –Κυλλήνης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρης Κουλούρης, εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών και πολιτιστικών συλλόγων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Μανολαδας, επιχειρηματίες της περιοχής, που είναι αρωγοί στην προσπάθεια της Δόξας, γονείς παικτών του συλλόγου καθώς και πλήθος φίλων της ομάδας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Δόξας «το Δ.Σ. του συλλόγου μας ενωμένο και ενδυναμωμένο από μια τέτοια ανταπόκριση υπόσχεται να συνεχίσει να στηρίζει το θεσμό αυτό, αλλά και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες που θα στηρίζουν και θα προβάλλουν τον τόπο μας μέσω του αθλητισμού. Σας ευχαριστούμε θερμά, σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Ευχαριστούμε θερμά και το Calcetto Maniatis και τον κ. Θοδωρή Τζιτζογλάκη για την άψογη φιλοξενία τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος