FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις κάθε Τρίτη και Πέμπτη

Ημερομηνία: 23-07-2024 | Συντάκτης:

Επέκταση της συνεργασίας ΝΜ Κρεστένων και Κ.Υ. Ζαχάρως

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων μετά από αίτημα του Διευθυντή του Κ.Υ Ζαχάρως κ. Προκόπη Παπαζαφείρη για επέκταση της δράσης δωρεάν αιματολογικών εξετάσεων και στους ασφαλισμένους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής λόγω μεγάλης ζήτησης, ανταποκρίθηκε θετικά προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ενδιαφερόμενοι και ιδιαίτερα αυτοί που ζουν σε πιο απομακρυσμένες περιοχές, για να μην ταλαιπωρούνται και να μην επιβαρύνονται οικονομικά.

Έτσι λοιπόν η συνεργασία της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων με το Κέντρο Υγείας Ζαχάρως για δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις, εκτός από κάθε Τρίτη επεκτείνεται και κάθε Πέμπτη της εβδομάδας.

Από σήμερα 23 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη από 7:30 – 10:00 ξεκινάει η πρωτοβουλία αυτή για τους ανασφάλιστους αλλά και τους ασφαλισμένους πολίτες της Νότιας Ηλείας.

“Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε δωρεάν το αγαθό της υγείας. Βασικός στόχος της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων είναι η εξυπηρέτηση των κατοίκων της Νότιας Ηλείας και όχι μόνο” σημείωσε η αν. Διοικήτρια του ΓΝ Ηλείας-ΝΜ Κρεστένων Αριστέα Παπαδοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot