FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεά ολικής ανακαίνισης του Παιδιατρικού Ιατρείου

Ημερομηνία: 23-12-2023 | Συντάκτης:

Ανακοίνωσε χθες στη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής η αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κρεστένων

Γράφει η Κική Κολοβέρου


Την ολική ανακαίνιση του Παιδιατρικού Ιατρείου του Νοσοκομείου Κρεστένων και την παροχή πλήρους ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού σε αυτό, ανακοίνωσε στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής που διοργανώθηκε στο αίθριο της νοσηλευτικής μονάδας η αναπληρώτρια Διοικήτρια Αριστέα Παπαδοπούλου. Πρόκειται για δωρεά που έγινε από το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» προς την ΝΜ Κρεστένων για το Παιδιατρικό Ιατρείο και η οποία πρόσφατα εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Γ.Ν. Ηλείας.

Στην όμορφη γιορτή που έγινε προκειμένου Διοίκηση και εργαζόμενοι να ανταλλάξουν ευχές και δώρα για τα Χριστούγεννα παραβρέθηκε και ο Διοικητής του ΓΝ Ηλείας Σπύρος Πολίτης. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης παραδόθηκαν σε κάθε έναν από τους εργαζόμενους του Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Παραϊατρικού και Βοηθητικού προσωπικού, δυο καινούργιες στολές, τις όποιες δώρισε στην Νοσηλευτική Μονάδα, Επιχείρηση της Νότιας Ηλείας την οποία και ευχαριστούν για την ευγενική της δωρεά, η οποία συνέπεσε με τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων!!

«Τους ευχαριστούμε πολύ για τις εξαιρετικές θεάρεστες δωρεές τους και ευχόμαστε ολόψυχα κάθε καλό σε αυτούς και στις οικογένειες τους. Σας ευχόμαστε υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που πλησιάζει!!!» τόνισε η κ. Παπαδοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot