FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεά αναπνευστήρων bipap στο Νοσοκομείο Πύργου από το Δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 07-05-2020 | Συντάκτης:

Ειδικές μάσκες- αναπνευστήρες bipap και ικανό αριθμό τέστ γρήγορης διάγνωσης του covid-19 πρόσφερε χθες στο Νοσοκομείο Πύργου ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Βγενόπουλο.

Μετά την παράδοση του εξοπλισμού, ο κ. Αντωνακόπουλος επισήμανε πως πρόκειται για συμβολική κίνηση αναγνώρισης των αναντικατάστατων υπηρεσιών που προσφέρει το Νοσοκομείο Πύργου τονίζοντας ότι αυτό φάνηκε με την πανδημία όπως όλα τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν τέλεια και άνθρωποι σώθηκαν. «Είμαστε εδώ εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας κάνοντας αυτή τη μικρή δωρεά μετά από την ιεράρχηση των αναγκών της διοίκησης. Θα πρέπει να πούμε ότι η μονάδα αυτή, το Νοσοκομείο Πύργου αποτελεί οχυρό ζωής για όλους τους πολίτες της Ηλείας και έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι. Είναι ένα Νοσοκομείο με πολύ καλού επιπέδου υπηρεσίες και καλό επίπεδο προσωπικού και εξοπλισμό και την περίοδο αυτή φάνηκε πόσο χρήσιμο ήταν. Συγχαίρω λοιπόν όλους εδώ τονίζοντας ότι δεν αρκούν μόνο τα χειροκροτήματα, απαιτείται έμπρακτη στήριξη που έχει να κάνει και με τις αμοιβές τους και με τα μέσα που έχουν απέναντι σε αυτόν τον ακήρυχτο πόλεμο με έναν ύπουλο και καλά κρυμμένο εχθρό. Αυτό είναι το μήνυμα της πανδημίας ότι οι γιατροί με πανοπλίες έδωσαν την μάχη, αντιμετώπισαν προβλήματα, υπήρξαν θύματα, αλλά μας προστάτεψαν».

Ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Χρ. Χριστόπουλος αναφερόμενος στη δωρεά τόνισε ότι πρόκειται για χρήσιμα εργαλεία που θα τους διευκολύνουν στο έργου τους και πρόσθεσε ότι το Νοσοκομείο Πύργου ήταν έτοιμο από καιρό να δεχτεί ύποπτα κρούσματα και επιβεβαιωμένα και το προσωπικό ήταν προετοιμασμένο και εκπαιδευμένο. «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ύφεση, δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα και λειτουργούμε άψογα από αυτή την άποψη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος