FOLLOW US: facebook twitter

Δώρα στο Δήμαρχο Πύργου από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ

Ημερομηνία: 12-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”77900″ img_size=”full”][vc_column_text]Ευχές και δώρα που τα ίδια δημιούργησαν, προσέφεραν χθες στο Δήμαρχο Πύργου, μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Πύργου, συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια του σχολείου τους κ. Αγγελική Πετρόγιαννη και τους καθηγητές τους.

Ο κ. Λιατσής, εξέφρασε την χαρά του για την έκπληξη που όπως είπε δέχτηκε τονίζοντας πως αποτελεί για τον ίδιο το καλύτερο ξεκίνημα για την ημέρα αλλά και για τις γιορτές των Χριστουγέννων. «Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα. Διαχρονικά, έχω δείξει με πράξεις την αγάπη και την εκτίμηση μου για όλα όσα γίνονται σε αυτό το σχολείο, έχω γίνει φίλος με τα παιδιά τόσα χρόνια και πιστεύω ότι το λειτούργημα που γίνεται στο ΕΕΕΕΚ είναι κάτι το οποίο μπορεί να καμαρώνει η πόλη μας. Επειδή όλα έχουν σχέση με ανθρώπους, οι άνθρωποι του σχολείου αυτού είναι υπέροχοι, τους θαυμάζω, τους εκτιμώ και μακάρι να μου δίνεται η ευκαιρία να τους στηρίζω».

Με τη σειρά της η κ. Πετρόγιαννη, ευχήθηκε στο Δήμαρχο ολόψυχα απ’ όλους τους, υγεία και χρόνια πολλά και κάθε επιτυχία στους στόχους του. «Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη που δείχνεται στο σχολείο μας» κατέληξε.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot