FOLLOW US: facebook twitter

Δίπλα στους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο Γιάννης Λέντζας

Ημερομηνία: 04-03-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83567″ img_size=”full”][vc_column_text]

Παραβρέθηκε στους αποκριάτικους χορούς των συλλόγων Αρετής και Μυρσίνης

Στους αποκριάτικους χορούς που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρετής και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μυρσίνης «ο Δάφνις», παραβρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Νέα Πορεία».

Ο κ. Λέντζας είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα των δημοτών που βρέθηκαν στις εκδηλώσεις και παράλληλα να δηλώσει την αμέριστη στήριξή του στις προσπάθειες των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου, οι οποίοι όπως ανέφερε: «Με την πολιτιστική και πολιτισμική δραστηριοποίηση και ενεργοποίηση, όσο και με την μύηση των κατοίκων σε νέες και καινοτόμες δράσεις, αλλά και στην σταθερή διασύνδεση με τις παραδόσεις, βάζουν καθημερινά το λιθαράκι τους στην πολιτιστική αναβάθμιση του Δήμου».

Ο επικεφαλής της «Νέας Πορείας», τόνισε: «Η Νέα Πορεία που θα ακολουθήσει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα τον βρει αρωγό και συμπαραστάτη σε κάθε δραστηριότητα ΟΛΩΝ των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής».

Στον αποκριάτικο χορό που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρετής,στο κέντρο DELL  ANGELO, στη Μυρσίνη, συνόδευσαν τον Γιάννη Λέντζα οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργία Κακαλέτρη, ΠαναγιώτηςΒαγγελάκος και Κωνσταντίνος Χατζής.

Στον αποκριάτικο χορό που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μυρσίνης «ο Δάφνις», στο  κέντρο ΕΙΔΑΡ, στην Κυλλήνη, συνόδευσαν τον Γιάννη Λέντζα οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νεόφυτος Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Παπούλια, Γεωργία Κακαλέτρη και ΠαναγιώτηςΒαγγελάκος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot