FOLLOW US: facebook twitter

Δίπλα στους κατοίκους της Πηνείας ο Δήμος Ήλιδας

Ημερομηνία: 29-01-2024 | Συντάκτης:

Άμεση αποκατάσταση βλαβών, συντήρηση υποδομών και καταγραφή της Δημοτικής περιουσίας

Μία ακόμα βλάβη που σημειώθηκε στην Τοπική Κοινότητα της Οινόης Πηνείας του Δήμου Ήλιδας αποκαταστάθηκε άμεσα από τα συνεργεία του Δήμου Ήλιδας.

Αν και η βλάβη εντοπίστηκε μέσα σε ημέρα αργίας, τα αντανακλαστικά του Δήμου ήταν άμεσα και η αποκατάσταση έγινε μέσα σε ιδιαίτερα σύντομο χρόνο, με αποτέλεσμα το χωριό να μην μείνει ελάχιστα χωρίς νερό.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

Παράλληλα, ξεκίνησε στο σύνολο του πρώην Δήμου Πηνείας η συντήρηση σε σχάρες και κατεστραμμένες υποδομές, αρχικά με την καταγραφή τους και όπου χρήζουν άμεσης προτεραιότητας με την αλλαγή τους.

Η καθημερινότητα των πολιτών έχει ήδη μπει σε πρώτο πλάνο για τη νέα δημοτική αρχή Ήλιδας και για τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πηνείας και Πρωτογενούς Τομέα κ. Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Μάλιστα, σε αυτό συμβάλλει και η άμεση συνεργασία του αρμόδιου αντιδημάρχου, με τους αντίστοιχους συναδέλφους του της τεχνικής Υπηρεσίας και των υδάτινων πόρων, αλλά και του Τομέα Καθαριότητας.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Την ίδια στιγμή, με πρωτοβουλία του Δήμου Ήλιδας και το αρμόδιου αντιδημάρχου κυρίου Αναγνωστόπουλου, ξεκίνησε και η καταγραφή των προβλημάτων που παρουσιάζονται στα πρώην κοινοτικά γραφεία του τέως Δήμου Πηνείας.

Πολλά από αυτά βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, όπως για παράδειγμα το γραφείο στην Τ.Κ. Μαζαρακίου. Στο συγκεκριμένο κτίριο βρίσκονται πόρτες κατεστραμμένες, γραφεία σπασμένα και τουαλέτες σε πλήρη εγκατάλειψη.

Μετά την καταγραφή τους, στη συνέχεια θα ξεκινήσει και ένα πρόγραμμα αποκατάστασης των ζημιών και των φθορών του χρόνου, αλλά και διαχείρισης των συγκεκριμένων κτιρίων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος