FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσης Μπέλτσος: 12 νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για την παράταξη “ΔΕΚΑ”

Ημερομηνία: 09-08-2023 | Συντάκτης:

Στην ανακοίνωση ακόμα δώδεκα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης “ΔΕΚΑ”, προχώρησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Διονύσης Μπέλτσος.


Δώδεκα συνδημότες μας που αποφάσισαν να συμπορευτούν στο πλευρό του Διονύση Μπέλτσου με τον οποίο μοιράζονται το κοινό όραμα για να βγει επιτέλους ο δήμος Πύργου, από το τέλμα που έχει περιέλθει. Συμπολίτες μας από όλες τις δημοτικές ενότητες, με διάθεση για προσφορά, με αγάπη για τον τόπο, πρόσωπα γνωστά στην τοπική κοινωνία, καταξιωμένοι επαγγελματίες και επιστήμονες.

Όλοι συστρατεύονται για τον δήμο Πύργου του μέλλοντος. Για έναν δήμο Πύργου, που θα είναι το “ΔΕΚΑ” το καλό… Ο Διονύσης Μπέλτσος αναφερόμενος στα νέα δώδεκα πρόσωπα που πλαισιώνουν την δημοτική παράταξη, τόνισε ότι “… προχωράμε με κινήσεις ουσίας, στην κατάρτιση του συνδυασμού μας, ο οποίος ολοκληρώνεται και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές.

Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία, με θετικές προτάσεις, καθώς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το καλό του δήμου Πύργου, αποφεύγοντας τις στείρες αντιπαραθέσεις. Θέλουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων του δήμου μας, θέλουμε να δώσουμε προοπτική στον τόπο μας.

Έχουμε την εμπειρία και τις λύσεις που απαιτούνται και απομένει οι δημότες να μας δώσουν την ευκαιρία με την ψήφο τους, να προχωρήσουμε μπροστά. Ο δήμος Πύργου θα αλλάξει και αυτό αποτελεί μονόδρομο για εμάς”.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι παρακάτω:

  1. Αργυρόπουλος Γεώργιος του Θεοδώρου ( Ιδιωτικός Υπάλληλος).
  2. Γκιόκας Ανδρέας του Λεωνίδα. (Αγρότης, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Επιταλίου, Γενικός Γραμματέας Ε.Π.Σ Ηλείας)
  3. Kαζάκου Ιωάννα του Νικολάου. ( Βοηθός Μικροβιολόγου, Νοσηλεύτρια).
  4. Καλλιόδης Κωνσταντίνος του Γεωργίου (Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος).
  5. Κερατσής Νικός του Δημητρίου (Ελεύθερος Επαγγελματίας).
  6. Κοντάκου Ανθή του Παναγιοώτη (Ιδιωτική Υπάλληλος).
  7. Λεπέτσου Χριστίνα του Γεωργίου (Απόφοιτη Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης, Εμπορίας και Διαφήμισης.
  8. Λουκόπουλος Χρήστος του Νικόλαου. ( Ιδιωτικός Υπάλληλος).
  9. Λουκοπούλου-Ρούτση Παναγιώτη του Αθανασίου (Ιδιωτική Υπάλληλος, Φοιτήτρια τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου).
  10. Μπεβούδας Πέτρος του Δημοσθένη (Ιδιωτικός Υπάλληλος, Ραδιοφωνικός και Μουσικός Παραγώγος).
  11. Πανταζοπούλου Μαργαρίτα του Θεμιστοκλή (Απόφοιτη Πανεπιστημιακής Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κάτοχος Μεταπτυχιακού Δημόσιας Διοίκησης, Υπάλληλος Περιφέρειας Ηλείας).
  12. Σκούτας Γεώργιος του Χρήστου (Υπαξιωματικός Πυροσβεστικής Υπηρεσίας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot