FOLLOW US: facebook twitter

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Νέο σκάφος του Λιμενικού Σώματος στην Κυλλήνη

Ημερομηνία: 18-10-2024 | Συντάκτης:

-Συνάντηση με τον Αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Αλεξανδράκη

Η ενίσχυση του Λιμένος της Κυλλήνης, αλλά και θέματα επιτήρησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, απασχόλησαν την συνάντηση που είχε η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχο Γιώργο Αλεξανδράκη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για όλα τα αναπτυξιακά προγράμματα και τις δυνατότητες χρηματοδότησης έργων για την γαλάζια ανάπτυξη, την ανάπτυξη υποδομών και εξωστρέφειας αλλά και την ολοκλήρωση των συστημάτων ασφαλείας στους λιμένες μας, σε συνάφεια και με τα έργα που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, ενισχύεται εξοπλιστικά το Λιμενικό Σώμα στο λιμάνι της Κυλλήνης, καθώς άμεσα αναμένεται η αντικατάσταση του παλιού περιπολικού σκάφους με καινούριο, πνευστό περιπολικό κλειστού τύπου, αυξημένων επιχειρησιακών δυνατοτήτων. Η Βουλευτής είχε θέσει το αίτημα στο Υπουργείο ήδη από την αρχή της χρονιάς στηρίζοντας το αίτημα του Λιμενικού Σώματος και πλέον εντός των επομένων εβδομάδων αναμένεται να παραδοθεί στην υπηρεσία της Κυλλήνης ένα σκάφος Viking 12μετρο με 2 μηχανές και 50 κόμβους ταχύτητα. Η κα. Αυγερινοπούλου ευχαρίστησε ιδιαίτερα την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, για την εξοπλιστική ενίσχυσή τους σχετικά με την ασφάλειας της ναυσιπλοΐας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot