FOLLOW US: facebook twitter

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Επικοινωνία με τον νέο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Ημερομηνία: 22-08-2024 | Συντάκτης:

Επικοινωνία με τον νέο Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Ηλία Θεοδωρόπουλο, είχε η Βουλευτής Ηλείας, Ν.Δ., Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του και να του θέσει υπόψη τα καίρια θέματα που απασχολούν τον τομέα της υγείας στην Ηλεία. Την μεταξύ τους επικοινωνία απασχόλησε η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στον νομό και συγκεκριμένα θέματα που αφορούν στην ενίσχυση του τομέα της υγείας στην Ηλεία σε επίπεδο υποδομών αλλά και ιατρικού και λοιπού υγειονομικού και διοικητικού προσωπικού και στις τρεις Νοσηλευτικές Μονάδας, καθώς και τα Κέντρα Υγείας, ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι με την απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Αδ. Γεωργιάδη, για την νέα ΚΥΑ για τις άγονες περιοχές, θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ένα χρόνιο και μείζον πρόβλημα στις υγειονομικές δομές του νομού που δεν είναι άλλο από την υποστελέχωση νευραλγικών κλινικών των τριών νοσοκομείων.

Παράλληλα, η Ηλεία Βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Θεοδωρόπουλο και για την πρότασή της και την συνεργασία της με τον κ. Γεωργιάδη για την δημιουργία στην Ηλεία μονάδας ημερήσιας φροντίδας και ανακούφισης ογκολογικών ασθενών. Είναι ένα εγχείρημα το οποίο η Ηλεία Βουλευτής επιδιώκει συστηματικά και ανταποκρίνεται και στο αίτημα πολλών συμπολιτών μας, η ποιότητα ζωής των οποίων θα αναβαθμιστεί με την πληρέστερη παροχή υπηρεσιών και την στήριξη τόσο των ίδιων των ασθενών όσο και των οικείων τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot