FOLLOW US: facebook twitter

Διονυσία Αυγερινοπούλου: «Ας γίνουμε Ήρωες της Ανακύκλωσης!»

Ημερομηνία: 17-03-2024 | Συντάκτης:

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης 2024

Στις 18 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης,  ο παγκόσμιος πληθυσμός ενώνεται για να θέσει ως προτεραιότητα τον πλανήτη και να αλλάξει την νοοτροπία των επιχειρήσεων, των κυβερνήσεων αλλά και κάθε πολίτη ξεχωριστά, ώστε τα αντιμετωπίζουν τα ανακυκλώσιμα υλικά ως πολύτιμους πόρους, για να προωθήσουν βιώσιμες πρακτικές και να αναδείξουν τα οφέλη της.

Φέτος, το θέμα το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ανακύκλωσης είναι «#RecyclingHeroes» και αποτελεί μια προτροπή να τιμήσουμε τους ανθρώπους και τις δράσεις που βοηθούν τον πλανήτη μας με την ανακύκλωση, για έναν υγιή πλανήτη και για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Θα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι για να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας και να ενθαρρύνουμε τους «ήρωες» που βοηθούν στην ανακύκλωση στις περιοχές τους και πρέπει να αποτελούν πηγή έμπνευσης και παράδειγμα για όλους μας.

Το φετινό θέμα μας καλεί να αναγνωρίσουμε τους ανθρώπους και τις δραστηριότητες που αναδεικνύουν τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ανακύκλωση, στη συμβολή σε έναν περιβαλλοντικά σταθερό πλανήτη και ένα πιο πράσινο μέλλον που θα ωφελήσει όλους.

Ας ενεργοποιήσουμε κάθε δημιουργική δύναμη που διαθέτουμε, για να πετύχουμε τους περιβαλλοντικούς μας στόχους!

Ας δουλέψουμε για την ενίσχυση της ανακύκλωσης σε όλα τα επίπεδα, συμμετέχοντας όλοι στην παγκόσμια πλανητική προσπάθεια και ας αναδείξουμε τους δικούς μας «#RecyclingHeroes». Ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει ο πραγματικός ήρωας της ανακύκλωσης!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος