FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσης Μάλιαρης: «Θα κριθούμε όλοι στις Δημοτικές εκλογές

Ημερομηνία: 12-02-2019 | Συντάκτης:

Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός όλων μας προς την δικαιοσύνη πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτα. Το δήλωσα από την πρώτη στιγμή της έκδοσης της γνωστής πλέον δικαστικής απόφασης, το επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά σήμερα. Διατηρούμε ωστόσο όλοι μας το δικαίωμα να κρίνουμε τις αποφάσεις της, να εκφράζουμε απορίες.Δικαίωμα που μας δίνει ο πολιτισμός μας και η δημοκρατία.

Όταν για την ίδια κατηγορία και τις ίδιες πράξεις τρείς αθωώνονται και ένδεκα καταδικάζονται,οι αχυράνθρωποι της αυλής  του δημάρχου   διαδίδουν αμέσως παντού το δικαστικό αποτέλεσμα πανηγυρίζοντας.Ότανστοχοποιούμαι προσωπικά και μόνον εγώ από συκοφάντες αυλικούς του δημάρχου, όταν ο ίδιος ο δήμαρχος  λίγες ώρες μόνον μετά την έκδοση της απόφασης, αντιλαμβάνεται ότι μένει έκθετος από την απόφαση και σπεύδει να διακινήσει δια του τύπου δηλώσεις….συμπάθειας προς τους  καταδικασθέντες, στη σκέψη όλων μας δημιουργούνται σοβαρές απορίες.

Σήμερα, μετά την άδικη απόφαση, τόσον εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου Ανδρέας ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, Δημήτρης ΧΑΡΔΑΣ, και Νικόλαος ΚΟΛΛΙΑΣ για λόγους ευθιξίας, και σαν ένδειξη διαμαρτυρίας  καταθέσαμε τις παραιτήσεις μας από τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων που κατείχαμε και σε ότι με αφορά από κάθε άλλη θέση την οποία ως εκλεγμένος κατείχα. !

Υπηρέτησα και υπηρετήσαμε τον θεσμό της αυτοδιοίκησης με ευθύνη, με σεβασμό, με αυταπάρνηση και με γνώμονα πάντα την προάσπιση των συμφερόντων των συνδημοτών μας.

Ήμουν και ήμασταν πάντα απέναντι σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης της αυτοδιοίκησης και της στέρησης συνταγματικά κατοχυρωμένων  δικαιωμάτων των εκλεγμένων εκπροσώπων του λαού.

Παραμερίζουμε δολοπλόκους, λασπολόγους ,συκοφάντες και αχυρανθρώπους και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ενωμένοι, δυνατοί ,αποφασισμένοι !

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΕΓΩ ΩΣ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ  ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ[1] ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ,  ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ  ΕΥΘΥΝΗ.

 

Διονύσιος ΜΑΛΙΑΡΗΣ

Υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανδραβίδας – Κυλλήνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος