FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου: Την Τετάρτη η πρώτη συνεδρίαση μετά τις εκλογές

Ημερομηνία: 22-10-2023 | Συντάκτης:

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα με σαράντα εφτά (47) θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Πρώτο θέμα της συνεδρίασης η γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου επί του σχεδίου Κανονισμού Τιμολόγησης Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Π.Ε. Ηλείας για το έτος 2024.

Τα υπόλοιπα θέματα, αφορούν την λήψη αποφάσεων για τρέχοντα ζητήματα του Δήμου μεταξύ των οποίων η έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, η τροποποίηση αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η επικαιροποιήση έγκρισης του σταδίου της μελέτης «Αναθεώρηση – επέκταση – πράξη εφαρμογής σχ. Πόλεως Επιταλίου» Β΄φάση, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 31/2023 απόφασης – εισήγησης της ΕΠΖ, η έγκριση της απόφασης του ΝΠΔΔ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου», με την οποία ψηφίσθηκε η 10η αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2023.

Στη διάρκεια του θα ληφθεί απόφαση έγκρισης ή μη, της «Συνέχισης λειτουργίας δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – συνέχιση λειτουργίας κέντρων συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο (ΣΚ ΠΥΡΓΟΥ), της  «Συνέχισης δράσης Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Πύργου με παράρτημα ΡΟΜΑ» αλλά και η απόφαση έγκρισης επικαιροποίησης του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ Δήμου Πύργου.

Ακόμα θα ληφθούν εγκρίσεις παράτασης προθεσμίας περαίωσης διαφόρων έργων, αποφάσεις αντικατάστασης τακτικών μελών στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στη ΔΗΚΕΠ, ορισμού μελών στο ΔΣ του ΝΠΔΔ “Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου” καθώς και αντικατάσταση μέλους και προέδρου στην ΔΕΥΑΠ.

Επίσης θα ληφθεί απόφαση για την αποδοχή αιτήματος για πρακτική άσκηση υπαλλήλου από Δημόσιο ΙΕΚ καθώς και λήψη συμπληρωματικής απόφασης για την αποτίμηση των μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) σε χρήμα (29271/19-9-2023 εισήγηση της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών) και κατάργηση της υπ’ αριθμ. 540/2023 απόφασης του Δ.Σ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot