FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτική Παράταξη Πύργου “ΜΠΟΡΟΥΜΕ”: “Ο Δήμος Πύργου σε νέο πρωτεύοντα ρόλο”

Ημερομηνία: 29-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Μετά από πολύμηνη προεκλογική περίοδο και δύο εκλογικές αναμετρήσεις, η χώρα επανέρχεται στους συνήθεις ρυθμούς διαχείρισης της τρέχουσας συγκυρίας αλλά και των μεγάλων ανοιχτών ζητημάτων της εποχής μας. Όλοι ελπίζουμε ότι ο αδιαφιλονίκητος τρόπος εκλογής της κυβέρνησης θα της δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με θάρρος με τα χρονίζοντα προβλήματα που μας ταλανίζουν, ενώ οι πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης θα καταφέρουν να ανασυγκροτηθούν και να ξεδιπλώσουν με νηφαλιότητα το εναλλακτικό σχέδιο τους για το μέλλον της πατρίδας μας.


Φυσικά, ως δημότες του Δήμου Πύργου, πρωτεύουσας της Ηλείας, δεν μπορούμε παρά να μην εκφράσουμε την πεποίθησή μας ότι θα επιθυμούσαμε την εκπροσώπηση του Νομού μας στο υπουργικό συμβούλιο. Η πεποίθησή μας αυτή δε στηρίζεται σε έναν άγονο τοπικισμό αλλά στην εγνωσμένη αξία και την πολιτική επάρκεια και των τριών κυβερνητικών βουλευτών, που θα μπορούσαν να εκπληρώσουν με απόλυτη επιτυχία  αντίστοιχα καθήκοντα. Ελπίζουμε βέβαια ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό να συμβεί με την πρώτη ευκαιρία, ενώ παράλληλα πιστεύουμε ότι η κυβερνητική παράταξη διαθέτει και άλλα άξια τοπικά στελέχη που μπορούν να αναλάβουν καίριες θέσεις ευθύνης. Εξίσου κρίσιμη είναι και η συνεισφορά των δύο βουλευτών της αντιπολίτευσης, που αποτελώντας προβεβλημένα στελέχη των παρατάξεών τους, θα αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα που θα τους δοθεί προς όφελος της Ηλείας.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αναδεικνύεται με εμφατικό τρόπο ο κορυφαίος ρόλος, που καλείται να διαδραματίσει ο Δήμος Πύργου, που μέσω του Δημάρχου του οφείλει να σηκώσει στους ώμους του μεγάλο βάρος της αναπτυξιακής πορείας που χρειάζεται να διανύσει ο πολύπαθος Νομός μας. Ως πρωτεύων Δήμος, επιβάλλεται να είναι ο αρμός της τοπικής εξουσίας με την κεντρική διοίκηση, και σε συνεργασία με την περιφερειακή αυτοδιοίκηση να θέσει εξαρχής και σε διαφορετική βάση όλα τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και οι κοινότητές μας. Πρέπει να ανοίξουμε όλα τα θέματα που μας κρατούν καθηλωμένους. Υγεία, παιδεία, τουρισμός, πολιτισμός, περιβάλλον, έργα υποδομής και τόσα άλλα.

Αλλά αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δηλαδή να κινηθούμε με υπευθυνότητα και δυναμισμό, χωρίς αλαζονεία και αμετροέπεια. Με ρεαλισμό και σχέδιο, χωρίς μικρομεγαλισμούς και προχειρότητα. Και κυρίως με ομαδικότητα και συνεργασία, χωρίς ύβρεις και αποκλεισμούς.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα αποφασίσουμε αν ο νυν Δήμαρχος έδειξε με την  τετραετή θητεία του ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε έναν τέτοιο συνθετικό, οργανωτικό και πολιτικό ρόλο. Εμείς υποστηρίζουμε ότι δεν μπορεί και φιλοδοξούμε με την παρουσία μας να εκφράσουμε όλες αυτές τις νέες απαιτήσεις για έναν νέο Δήμο Πύργου. 


ME EKTIMHΣΗ  

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  

Τ.Κ. 27131 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Τηλ. επικ: 26210-27824, 6937304042


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot