FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτική Παράταξη «Πύργος-Έργο πολιτών»: Ανοιχτή επιστολή στον δήμαρχο Πύργου

Ημερομηνία: 08-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Κύριε Δήμαρχε

Έχετε γίνει και εσείς αποδέκτης όπως και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του με αριθμ. 195Γ.Γ./31-10-2018 εγγράφου του Γενικού Γραμματέα του Δήμου με τα συνοδευτικά αυτού έγγραφα με θέμα :

’Επισημάνσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου’’

Από την δημοσιοποίηση του εγγράφου αυτού έχει προκύψει μείζον θέμα για την λειτουργία του Δ.Λ.Τ.Π. (οργανωτικά και διαχειριστικά) αλλά και για εσάς προσωπικά σχετικά με τις ενέργειές σας και τις επιλογές σας.

Για το χρονίζον αυτό θέμα είναι επιβεβλημένο το Δημοτικό Συμβούλιο να συγκληθεί σε συνεδρίαση άμεσα, με μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης όπως αυτό αναφέρεται στο έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.

Προς τούτο σας καλούμε και όπως άλλωστε προκύπτει από το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο να συγκαλέσετε άμεσα το Δ.Σ. προκειμένου εσείς προσωπικά να ενημερώσετε το Σώμα και κατ επέκταση τους πολίτες του Δήμου μας και να απαντηθούν κρίσιμα ερωτήματα όπως:

1. Έχετε προσωπική ενημέρωση και γνώση των ζητημάτων του Δ.Λ.Τ.Π. και από πότε;

2. Έχετε καθυστερήσει ή όχι για τα προληπτικά μέτρα που έπρεπε να είχατε πάρει προκειμένου να μην έχουμε φθάσει εκεί που σήμερα βρισκόμαστε;

3. Έχετε αντιληφθεί εάν υπάρχει κίνδυνος να ανασταλεί η λειτουργία του λιμανιού του Κατακόλου όπως σε σχετικό έγγραφο του Λιμεναρχείου Κατακόλου αναφέρεται;

4. Έχετε πρόθεση να προχωρήσετε σε πρόταση αντικατάστασης-ανασύνθεσης του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Π.;( όπως αναγράφεται στο έγγραφο του Γενικού Γραμματέα)

5. Έχετε αντιληφθεί ότι η προκληθείσα από το έγγραφο του Γενικού Γραμματέα ‘’ατμόσφαιρα’’ συνάδει με τις διακηρύξεις σας για χρηστή και διαυγή διοίκηση του Δήμου μας;

Kύριε Δήμαρχε,

Εάν δεν αναλάβετε την κρίσιμη αυτή στιγμή την αναγκαία πρωτοβουλία για να ξεπεραστεί η κρίση στο Δ.Λ.Τ.Π. και να τύχουν πλήρως ενημέρωσης τα μέλη του Δ.Σ. και οι Δημότες μας που το αναμένουν, τότε η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

Πύργος 7-11-2018

Με τιμή

Ο επικεφαλής της Παράταξης

‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος