FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτική Παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα»: Με Χριστοδουλόπουλο ο Μιχάλης Ανυφαντής

Ημερομηνία: 04-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83582″ img_size=”full”][vc_column_text]Την υποψηφιότητα του συνταξιούχου Ελεύθερου Επαγγελματία κ. Μιχάλη Ανυφαντή ανακοίνωσε, έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Ανυφαντής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ως άνθρωπος που αγαπάω την πόλη μου, την Αμαλιάδα, και οι συμπολίτες μου με έχουν τιμήσει με την ψήφο τους αρκετές φορές στο παρελθόν, αποφάσισα κι εγώ να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Η σημερινή δημοτική αρχή έχει επιδείξει πλούσιο έργο, το οποίο δεν μπορεί να μείνει στη μέση και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να οπισθοχωρήσουμε.

Με τον Δήμαρχο Ήλιδας γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια και σίγουρα –πάνω και πρώτα απ’ όλα– είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του οποίου η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για τους δημότες.

Τον ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση, την οποία και αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά. Καλό μας και έντιμο αγώνα!».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot