FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτική Παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα»: Με Χριστοδουλόπουλο ο Δημήτρης Κουρέλης

Ημερομηνία: 07-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83905″ img_size=”full”][vc_column_text]Την υποψηφιότητα του δασικού υπαλλήλου κ. Δημήτρη Κουρέλη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Ο Δημήτρης Κουρέλης έχει χρόνια πορείας στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής. Ως άνθρωπος και ως δημόσιος λειτουργός έχει να επιδείξει πλούσιο έργο, πάντα με τιμιότητα και σωφροσύνη.

Τον καλωσορίζω στην μεγάλη δημοτική μας παράταξη και του εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα!»   

Από την πλευρά του ο κύριος Κουρέλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Δήμαρχος και η Δημοτική του αρχή συνέβαλαν στην ισομερή ανάπτυξη του τόπου μας και όχι στη «μερική» ανάπτυξη. Ενδεικτικά αναφέρω ότι μετά από χρόνια θα αλλάξουν όψη ξεχασμένες περιοχές και πλατείες, όπως η πλατεία Δημοκρατίας, η πλατεία Ανεμομύλου, η Καραμαλού, η πλατεία των Σαβαλίων ή ακόμα και η πλατεία του Αγραπιδοχωρίου Πηνείας που ήδη ολοκληρώθηκε.

Χωρίς μεροληψίες, εμπάθειες, βολέματα. Κατάφερε να βάλει τάξη στα οικονομικά, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και να ξεκινήσει ένα μεγάλο έργο.

Πρέπει και οφείλουμε όλοι να βρεθούμε στο πλευρό του για την επόμενη νίκη της παράταξης». [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot