FOLLOW US: facebook twitter

Δημοσκόπηση της ALCO για το Open: 5,3% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία: 14-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Νέα δεδομένα φέρνει το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης της Αlco που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του OPEN, καθώς η διαφορά της ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται στο 5,3% με την συσπείρωση όμως του κυβερνώντος κόμματος να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα σε αντίθεση με την Ν.Δ. Εντύπωση πάντως προκαλεί και το εύρημα ότι μεγάλο ποσοστό επιθυμεί οι επόμενες εθνικές εκλογές να φέρουν… νέες εκλογές, οι οποίες έτσι κι αλλιώς θα γίνουν με απλή αναλογική!

Στην πρόθεση ψήφου διαφαίνεται πώς το κλειδί της επόμενης αναμέτρησης έχουν οι αναποφάσιστοι και οι σκεπτικιστές αφού καταγράφονται σε ποσοστά μεγαλύτερα του 20%. Αυτό σε συνδυασμό με την χαμηλή συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ μόλις 54% έναντι 80% της Νέας Δημοκρατίας.

Εντυπωσιακά είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας, όπου το 42% πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν στο τέλος της τετραετίας, ενώ το 32% θεωρεί ότι το 2019 θα είναι καλύτερη χρονιά από το 2018. Τέλος, στην ερώτηση «ποιος θεωρείτε ότι πολεμάει περισσότερο τη διαπλοκή, το 26% απαντά ο ΤΣΙΠΡΑΣ και το 14% ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

dhmoskopish (7).JPG

dhmoskopish (6).JPG

dhmoskopish (9).JPG

1dhmoskopish.JPG

dhmoskopish (2).JPG

dhmoskopish (3).JPG

dhmoskopish (4).JPG

dhmoskopish (5).JPG


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος