FOLLOW US: facebook twitter

Δημόσια υγεία και προϋπολογισμός 2019, την Πέμπτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο-Όλα τα θέματα που αφορούν την Ηλεία – Στο τραπέζι και τα προβλήματα με το λάδι στην Ηλεία

Ημερομηνία: 13-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Οι παρεμβάσεις στο χώρο της δημόσιας υγείας που πρόκειται να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια, αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη φετινή ελαιοπαραγωγή στις ελαιοκομικές περιοχές, έρχονται προς συζήτηση στο  Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15.00, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη συνεδρίαση στις 6 το απόγευμα, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη «Έγκριση Προϋπολογισμού Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2019».

Το θέμα με τα προβλήματα στη φετινή ελαιοπαραγωγή στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφέρειας θα εισηγηθεί ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος ενώ όσον αφορά την Ηλεία τα θέματα που θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων είναι:

Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο: «Βελτίωση οδού και αντιμετώπιση κατολισθήσεων με παραλλαγές στην Ε.Ο από Ζαχάρω- Αρήνης προς Αρτέμιδα και Μάκιστο, Π.Ε. Ηλείας, Α΄ Φάση», Π/Υ #6.100.000,00€#,.

Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΟΛΟ – ΦΙΓΑΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ “ΚΟΡΑΚΟΦΩΛΙΑ”» Π/Υ: #2.700.000,00€#,.

Έγκριση του τρόπου δημοπράτησης και του τρόπου ανάθεσης του έργου :

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 2019-2021 ,.

Έγκριση τρόπου ανάθεσης εννέα (9) υποέργων του έργου με τίτλο: «Συντήρηση – οδική ασφάλεια- επαρχιακού οδικού δικτύου Ν. Ηλείας», συνολικού προϋπολογισμού 31.300.000,00€

Έγκριση υποβολής πρότασης τροποποίησης του τεχνικού δελτίου του έργου: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟ.ΚΑ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ» προϋπολογισμού: #2.000.000,00€#).

Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο: «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Τ.Κ ΚΕΝΤΡΟΥ», Π/Υ: #141.000,00€#.

Έγκριση τρόπου ανάθεσης ενός (1) υποέργου του έργου με τίτλο: « Καθαρισμός – Συντήρηση και αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων σε ποταμούς και χείμαρρους   Ν.Ηλείας» συνολικού προϋπολογισμού 5.000.000,00€

Εγκριση: (α) Tροποποίησης της Απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ως προς τα Κριτήρια Αξιολόγησης & Επιλογής του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση στις πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Ηλεία», (β) Σχεδίου Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων έργων – παρεμβάσεων του Υποπρογράμματος 1 «Υποδομές Αποκατάστασης Πυρόπληκτων Περιοχών» και γ) Σχεδίου Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων έργων – παρεμβάσεων του Υποπρογράμματος 3 «Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων» του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση στις πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Ηλεία»

Προένταξη ενός νέου έργου στο Ετήσιο  Επενδυτικό  Πρόγραμμα 2018 της ΠΕ Ηλείας Περιφέρειας  Δυτικής  Ελλάδας, ως ακολούθως:             «Καθαρισμός- Συντήρηση- Αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών        έργων» σε «υδατορέματα  εντός των Διοικητικών ορίων των Δήμων Ζαχάρως, Ανδρίτσαινας-  Κρεστένων και Αρχαίας Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος