FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ζαχάρως: «Όλα έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά»

Ημερομηνία: 10-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κεντρικά Άρθρα, Νέα

Έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές και τις μαθήτριες για την νέα σχολική χρονιά είναι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο Παιδικός Σταθμός και του ΚΔΑΠ, του Δήμου Ζαχάρως. Ο αγιασμός για την έναρξη τού σχολικού έτους 2024-2025 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ως εξής:

Δημοτικό Σχολείο Ζαχάρως, 08:30 π.μ.

Α΄ Νηπιαγωγείο Ζαχάρως, 09:00 π.μ.

Γυμνάσιο-Λύκειο Ζαχάρως, 09:30 π.μ.

Β΄ Νηπιαγωγείο Ζαχάρως,  10:00 π.μ.

Παιδικός Σταθμός Ζαχάρως, 10:30 π.μ.

Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιγαλείας, 09:00 π.μ.

Γυμνάσιο- Λύκειο Νέας Φιγαλείας, 09:00 π.μ.

Δημοτικό Σχολείο Κακοβάτου, 09:00 π.μ.

Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσοχωρίου, 09:00 π.μ.

Εσπερινό Λύκειο Ζαχάρως, 19:30 μ.μ.

Η Δημοτική Αρχή, οι διευθύνσεις και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ζαχάρως σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, φρόντισαν ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους μαθητές, τους δασκάλους και τους καθηγητές εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Τριγάζης: «Όλη την προηγούμενη περίοδο, πάντα με τις οδηγίες του Δημάρχου μας, Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, ​όλες οι υπηρεσίες μας εργάστηκαν για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Στόχος μας ήταν η συντήρηση των σχολικών κτηρίων, ο καθαρισμός, η απολύμανση, το βάψιμο, η καλή λειτουργία των αιθουσών, η γενικότερη πρόσβαση και η υγιεινή των μαθητών. Οι προσπάθειες όλων μας, και προσωπικά του Δημάρχου, θα συνεχιστούν εντατικά καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot