FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ζαχάρως – «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον τόπο μας»: Οι πρόεδροι στηρίζουν τον Τάσο Κάπο

Ημερομηνία: 26-07-2023 | Συντάκτης:

Οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Ζαχάρως (Καραπαναγιώτης Αντώνης), Κακοβάτου (Παναγιώτης Κουρούβανης) και Μηλέας (Χρήστος Μάντεσης), θα είναι στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Ζαχάρως Τάσου Κάπου.  

Ο κ. Κάπος τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους και τους καλωσόρισε στο συνδυασμό, δηλώνοντας ότι τον ικανοποιεί ηθικά η μεγάλη αποδοχή από τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Ζαχάρως και τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία  νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων που έχουν την διάθεση να προσφέρουν στον τόπο.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κάπος ανέφερε: «Με χαρά ανακοινώνω σήμερα τρεις νέους υποψήφιους. Τρεις εν ενεργεία προέδρους με τους οποίους έχουμε κοινό όραμα. Είμαι περήφανος για τους ανθρώπους που έρχονται καθημερινά κοντά μου. Η ποιότητα του χαρακτήρα τους, η προσωπική, η επαγγελματική, η κοινωνική και πολιτική τους πορεία, κυρίως όμως η διάθεσή τους για προσφορά στον δήμο μας , αποτελούν το εχέγγυο της επιτυχίας. Κάθε μέρα γινόμαστε και πιο ισχυροί. Πλαισιωνόμαστε από ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, προτάσεις και σχέδιο για ένα Δήμο σύγχρονο και εξωστρεφή. Ένα Δήμο γα όλους! Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βαδίζουμε όλοι μαζί στον δρόμο προς τις εκλογές του Οκτωβρίου» δήλωσε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος Ζαχάρως – ΑλλάΖΟΥΜΕ τον τόπο μας».

ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Του Δημητρίου και της Ελένης
 
Γεννήθηκα στο Μαρούσι Αττικής το 1980 και κατοικώ στην Ζαχάρω.
Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Με την σύζυγό μου Φωτεινή Αναγνωστοπούλου έχουμε αποκτήσει δύο κόρες την Μαρία και την Ελένη.

Λαμβάνοντας  την απόφαση να κατέλθω εκ νέου ως υποψήφιος πρόεδρος της T.K Ζαχάρως δεν σας κρύβω ότι μπροστά μου είδα μια πρόκληση. Και λέω πρόκληση γιατί δεν θεωρώ εύκολο να αλλάξει το κατεστημένο, δεν θεωρώ εύκολο να γίνει το μαύρο, άσπρο, δεν πιστεύω σε ουτοπικές υποσχέσεις.

Όπως όλοι εσείς έτσι και εγώ ζω τη δύσκολη καθημερινότητα, αντιμετωπίζω  τα προβλήματα που  εμφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο, παλεύω για το μέλλον της οικογενείας μου στην πόλη μας, την Ζαχάρω.

Υπηρετώ την T.K.  Ζαχάρως επί 10 χρόνια σχεδόν, ως μέλος και πρόεδρος του Συμβουλίου κοινότητας.

Η εκλογή μου, κάθε φορά, ήταν μεγάλη τιμή για μένα και θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ με την στάση μου και την πορεία μου διαχρονικά, τίμησα την επιλογή των συνδημοτών μου και υπηρέτησα την πόλη μας και τους ανθρώπους  που με εμπιστεύτηκαν, στον βαθμό που έφθαναν οι αρμοδιότητές μου.

Από την θέση  του Προέδρου της Τ. Κ.  Ζαχάρως και με την πολύτιμη βοήθεια των μελών του συμβουλίου, έδωσα ολόψυχα τον καλύτερο εαυτό μου, στάθηκα δίπλα στις ανάγκες  εκατοντάδων πολιτών, το τηλέφωνο μου ήταν πάντα ανοικτό.

Παράλληλα όμως δεν μπορώ να αδιαφορώ  για την αδυναμία να δοθεί πνοή στην πόλη, να κρατηθεί σταθερά σε τροχιά προόδου και στην αδυναμία να καλυφθούν  οι ανάγκες των ανθρώπων που τρέχουν, οι εύλογες απαιτήσεις των συνδημοτών μας για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που τους αξίζουν σε μια σύγχρονη πόλη.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον ούτε για τον εαυτό μου ούτε για τους δημότες μας.

Γι’ αυτό και αποφάσισα να πω ένα μεγάλο «ΝΑΙ» στην πρόσκληση του Τάσου Κάπου  να παλέψω μαζί του και  δίπλα σας, μαζί με εσάς για το καλό του ευλογημένου αυτού τόπου που λέγεται  Zαχάρω.

Η συμμετοχή μου έχει νόημα όταν συνοδεύεται από ενθουσιασμό, ενδιαφέρον αγώνα, αγωνία για την πόλη μας, διεκδίκηση, επιτυχία και κυρίως όταν μεταξύ των μελών του συνδυασμού  υπάρχει αλληλεγγύη, συνοχή, ισοτιμία, κοινό όραμα. Αξίες που υπάρχουν στο πρόσωπο του Τάσου Κάπου.

Ως δημότης αυτού του τόπου δικαιούμαι, αν όχι υποχρεούμαι, να συνεχίζω  την δράση, να  ΔΡΑΣΩ  ΣΗΜΕΡΑ, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση.

Για μένα αυτοδιοίκηση και Δήμος σημαίνει εκπροσωπώ το σύνολο των δημοτών  και όχι μιας και μόνο παράταξης.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τον τόπο μας δεν έχουμε δικαίωμα να μένουμε απαθείς. Χρέος όλων μας είναι ο διαρκής αγώνας για ένα καλύτερο αύριο. Δεσμεύομαι αυτόν τον αγώνα να τον δίνω καθημερινά, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

ΚΟΥΡΟΥΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γεννήθηκα το 1955 στον Κακόβατο όπου και κατοικώ.

Με τη σύζυγό μου Νικολία Λαμπροπούλου έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, την Πηνελόπη και τον Χρήστο.
Είμαι αγρότης και τα τελευταία 9 χρόνια διατελώ πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κακοβάτου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού της περιοχής. 

Μετά από αρκετή σκέψη έκανα μία συνειδητή επιλογή για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ» με επικεφαλής τον Τάσο Κάπο γιατί πιστεύω πως ένας άνθρωπος που είναι νοικοκύρης στις δουλειές του δεν μπορεί να μην είναι νοικοκύρης στον Δήμο. Κι ο Δήμος μας χρειάζεται νοικοκύρεμα. Στην συνείδηση των δημοτών μας ο Τάσος Κάπος είναι ο πλέον ικανός και κατάλληλος για Δήμαρχος. Είναι ο πλέον κατάλληλος να διοικήσει τον δήμο μας.

Η παράταξή μας είναι αφοσιωμένη σε αρχές και αξίες και για αυτό καταφέρνει να κάνει ικανούς ανθρώπους να συμπορεύονται μαζί της. Όλα τα μέλη της παράταξης είναι αξιόλογοι άνθρωποι, με στόχους, όραμα, προσφορά για τον Δήμο μας και τον άνθρωπο.

ΜΑΝΤΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Γεννήθηκα στη Μηλέα (Σκλήβα) Ζαχάρως, το 1964 όπου και είμαι μόνιμος κάτοικος.

Γόνος φτωχής οικογένειας, τελείωσα το Δημοτικό Σχολείο Σκλήβα και στη συνέχεια το Γυμνάσιο Ζαχάρως και το Επαγγελματικό Λύκειο ( Κ.Ε.Τ.Ε.) Πύργου – Τμήμα Λογιστικής το 1983.

Είμαι κάτοχος βεβαίωσης της Α.Δ.Ε.Ε., πτυχιούχος της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών, πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (τμήματος Θεολογίας) και πτυχιούχος Η/ΥΠ.
Συμμετείχα σε πάρα πολλές εκδηλώσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα με Βυζαντινή Χορωδία.
Προσφέρω τις υπηρεσίες μου σαν Ιεροψάλτης στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά τα τελευταία 25 χρόνια στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Κακοβάτου.
Είμαι μέλος και Χορωδός στην Νεανική – Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Φιλοπροόδων Ζαχάρως . Υπηρέτησα την Πατρίδα ως Υπαξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων – Τεθωρακισμένων, με επαίνους και διακρίσεις κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας από μονάδες , καθώς και από το Γ.Ε.Ε.Θ.Α..

Είμαι εθελοντής αιμοδότης, μέλος της διασωστικής ομάδας Ηλείας, με αρκετές αναγνωρίσεις και επαίνους από την πυροσβεστική υπηρεσία καθώς και μόνιμο μέλος των Σ.Ο.Ο.Π..

Από το 2009 εθελοντής διάσωσης στο Κ.Υ. Ζαχάρως και όχι μόνο. Διατελώ πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μηλέας τα τελευταία 12 χρόνια.

Γιατί με τον Κάπο; Πρώτα από όλα τον γνωρίζω από μικρό παιδί που εργαζόταν με τους γονείς μου μαζεύοντας ελιές. Είναι ο άνθρωπος που κάθε μέρα όποιον συναντήσει θα του πει «Καλημέρα». Είναι ένα επιτυχημένος επιχειρηματίας συνεχίζοντας με την οικογένειά του την ανοδική πορεία προσφέροντας στην τοπική κοινωνία ζωή και ψωμί σε αρκετές οικογένειες.

Ίσως το σπουδαιότερο για μένα, γιατί είναι ο άνθρωπος που έχει, εκτός των άλλων, την πανεπιστημιακή μόρφωση για να ανταπεξέλθει στη δύσκολη αποστολή του Δημάρχου.

Από την στιγμή που ανέλαβε τις επιχειρήσεις ήταν πάντα και είναι δίπλα σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στον δήμο μας προσφέροντας εθελοντικά.

Είναι μέγας Εθελοντής από την πρώτη μέρα δημιουργίας του Κ.Υ έως και σήμερα και τον ευχαριστούμε.

Έτσι λοιπόν και εγώ εντάσσομαι στην δυναμική παράταξή του με στόχο να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τον όμορφο και φιλόξενο τόπο μας, για τα υπέροχα χωριά μας που κάποιοι τα ξέχασαν θεωρώντας ότι Δήμος είναι μόνο η πόλη της Ζαχάρως και ότι γύρω από αυτή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος