FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Σταδιακή επάνοδος στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Ημερομηνία: 08-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”111439″ img_size=”full”][vc_column_text]-Και ασφαλής λειτουργία των εγκαταστάσεων σε συνεργασία με την Γ.Γ. Αθλητισμού

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τους συνεργάτες του, με περιφερειάρχες και δημάρχους συμμετείχε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος.

Αντικείμενο της 2,5 ωρών τηλεδιάσκεψης ήταν οι αθλητικές εγκαταστάσεις ευθύνης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και η συμμόρφωση στη σταδιακή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας: Η πιστή τήρηση, δηλαδή, των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για όσες τυχόν δοθούν ξανά προς χρήση, οι δικαιούχοι εισόδου σ’ αυτές και γενικά  η εφαρμογή των αυστηρών όρων και κανόνων ασφαλείας που προβλέπονται σ’ αυτό το πρώτο στάδιο επανέναρξης του αθλητισμού.

Όπως αναφέρει  ο  Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κος Αργυρόπουλος.

ο οποίος συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη, ανακοινώθηκαν τα μέτρα, οι φάσεις και το υγειονομικό πρωτόκολλο  για τη σταδιακή επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.

«Βρισκόμαστε στην Α φάση επιστροφής στην αθλητική δραστηριότητα και περιμένουμε την εντολή της Γ.Γ. Αθλητισμού για την Β φάση, ώστε να ανοίξουμε σταδιακά τις Αθλητικές μας Εγκαταστάσεις. Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα, όσον αφορά τον Αθλητισμό, στον δήμο Πύργου», τονίζει ο κ. Αργυρόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι τα εξής:

Η επιστροφή στον οργανωμένο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό θα γίνει προοδευτικά σε τέσσερις (4) φάσεις, ξεκινώντας από τους αθλητές υψηλού επιπέδου, οι οποίοι μπορούν να προπονηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Βασική προϋπόθεση είναι η δυνατότητα διατήρησης απόστασης τουλάχιστον δύο (2) μέτρων κατά την άθληση και η χρήση ατομικού αθλητικού εξοπλισμού Η μετάβαση στην επόμενη φάση θα γίνεται μετά από εκτίμηση της πορείας της επιδημίας στο γενικό πληθυσμό και τη συμμόρφωση με τα μέτρα προστασίας και θα ανακοινώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με νέα απόφαση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot