FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Ενημέρωση για διανομή προϊόντων σε δικαιούχους προγράμματος ΤΕΒΑ

Ημερομηνία: 10-11-2023 | Συντάκτης:

* Δευτέρα 13/11, Τρίτη 14/11, Πέμπτη 16/6  –  Στο χώρο Θεματικού Πάρκου Ξυστρή

Ο Δήμος Πύργου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους ωφελούμενους,  στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας με MIS 5029803 & MIS 5000150 , ότι η διαδικασία διανομής νωπών τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, φρούτων, βρεφικών τροφών, και προϊόντων Βασικής Υλικής Συνδρομής (Σαμπουάν, Χλωρίνης Αρωματικής και Κρεμοσάπουνου), αποκλειστικά για δικαιούχους ΤΕΒΑ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/11/2023 , Τρίτη  14/11/2023 και Πέμπτη 16/11/2023 και ώρες 09:30 έως 13:30  στο χώρο Θεματικού Πάρκου Ξυστρή. 

Διαδικασία Διανομής :

•   Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (SMS) που τους έχει αποσταλεί.

•  Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα καθώς και την αστυνομική του ταυτότητα.

•  Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

•  Λόγω του ότι τα τρόφιμα και τα ΒΥΣ τα οποία θα παραληφθούν έχουν αρκετό βάρος παρακαλούνται οι ωφελούμενοι  να προσέλθουν με αυτοκίνητο  καθώς η διαδικασία θα γίνει με την μέθοδο drive- through (δεν απαιτείται η αποβίβαση του ωφελούμενου καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας διανομής – Είσοδος στο χώρο , ταυτοποίηση , φόρτωση και έξοδος)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος