FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Διανομή ΤΕΒΑ σε οικονομικά ευάλωτους πολίτες 

Ημερομηνία: 10-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Με απόλυτο συντονισμό και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, διεξήχθη  η διαδικασία διανομής προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Πύργου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο της αποθήκης της Σύμπραξης Ηλείας στην περιοχή Λαστεϊκων. Ο Δήμος Πύργου συμμετέχει στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Εκατοντάδες ωφελούμενοι προσήλθαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (10/9) για να παραλάβουν διάφορα είδη στο πλαίσιο του προγράμματος. Η συγκεκριμένη διανομή αφορούσε σε είδη βασικής υλικής συνδρομής όπως προϊόντα καθαρισμού και ατομικής υγιεινής, σχολικές τσάντες κ.λ.π.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Στο σημείο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ανδρέας Βγενόπουλος που φρόντισε για την καλή διεξαγωγής όλης της διαδικασίας μαζί με την όπως πάντα πολύτιμη συνδρομή του προσωπικού της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, καθώς κι άλλων στελεχών, δηλώνοντας ότι: «Η δράση αυτή απευθύνεται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες που δεν έχουν εύκολα την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν τα συγκεκριμένα είδη και ενισχύονται με αυτό τον τρόπο. Βάση συγκεκριμένων και προκαθορισμένων κριτηρίων του προγράμματος ΤΕΒΑ από τον κανονισμό που το διέπει για το ποιοι είναι δικαιούχοι σε αυτό. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, η διανομή θα επαναληφθεί και τον Νοέμβριο».

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος