FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πηνειού: Συνάντηση Δημάρχου Α. Καστρινού με την γ.γ. Δημόσιας Περιουσίας Ν. Κόλλια

Ημερομηνία: 16-07-2024 | Συντάκτης:

Με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κα. Νάγια Κόλλια συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός. Ο Ηλείος αιρετός βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα όπου πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη υπουργείων και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τη γ.γ. Δημόσιας Περιουσίας στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, ο Δήμαρχος Πηνειού έθεσε στο τραπέζι όλα τα θέματα που απασχολούν τον δήμο και σχετίζονται με την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα καθώς αμφότερες οι πλευρές επέδειξαν ιδιαίτερη διάθεση για συνεννόηση και συνεργασία. «Συζητήσαμε διεξοδικά όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις και συμφωνήσαμε ότι πρέπει να υπάρξει στενή συνεργασία ανάμεσα στον δήμο και τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου προκειμένου να διευθετούνται τα προβλήματα που προκύπτουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καστρινός.

Παράλληλα στάθηκε ιδιαίτερα στο παραλιακό μέτωπο του δήμου τονίζοντας ότι «πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα η εφαρμογή πολιτικών που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη που θα έχει βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα όφελος τόσο για την τοπική κοινωνία όσο για το ίδιο το περιβάλλον».  Τέλος ο κ. Καστρινός επεσήμανε την ανάγκη αλλαγών στο νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την αξιοποίηση του αιγιαλού και της παραλίας ώστε αυτό να καταστεί ευέλικτο και λιγότερο πολυδαίδαλο και χαοτικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot