FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πηνειού: Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό Βαρθολομιού

Ημερομηνία: 05-09-2024 | Συντάκτης:
Παράλληλα ο κ. Καστρινός επανέλαβε ότι πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία ανάμεσα στο διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό, τους γονείς και τον δήμο προκειμένου να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα ζητήματα που προκύπτουν.

Στον Παιδικό Σταθμό Βαρθολομιού για την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού παρέστη το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός. Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Προστασίας κ. Διονύσιο Γεωργόπουλο και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βαρθολομιού κ. Αναστάσιο Πουλή, ο δήμαρχος συνομίλησε τόσο με το προσωπικό της μονάδας όσο και με τους γονείς των μαθητών, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και επεσήμανε ότι η δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Στον Παιδικό Σταθμό Βαρθολομιού για την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού παρέστη το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός.

Παράλληλα ο κ. Καστρινός επανέλαβε πως η ενασχόληση με τα παιδιά αποτελεί έναν ευαίσθητο και νευραλγικό τομέα ευθύνης και επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία ανάμεσα στο διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό, τους γονείς και τον δήμο προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά τα ζητήματα που προκύπτουν. Ο Δήμαρχος Πηνειού αφού σημείωσε ότι αποτελεί προτεραιότητα η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, ζήτησε από τους εργαζομένους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των καθηκόντων τους και να εναρμονίζονται πλήρως με όσα προβλέπονται από τους κανονισμούς. «Παραμένουμε κοντά σας για ό,τι χρειαστείτε αλλά και εσείς οφείλετε να είστε απόλυτα συνεπείς κατά την εκτέλεση της εργασίας σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καστρινός


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot