FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας: Σταθερή στήριξη στους πυρόπληκτους

Ημερομηνία: 26-09-2024 | Συντάκτης:

Τη διανομή ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους των οικισμών της Πηνείας που επλήγησαν από την πυρκαγιά του περασμένου Ιουλίου, ξεκίνησε χθες η δημοτική αρχή Ήλιδας, αξιοποιώντας την αρωγή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Ελλάδας.
Παρών ήταν ο αντιδήμαρχος Πηνείας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος επέβλεψε τη διαδικασία της διανομής των ζωοτροφών τονίζοντας ότι στόχος του δήμου είναι να ανακουφίσει τους πληγέντες κτηνοτρόφους από τις επιπτώσεις της πυρκαγιάς και να στηρίξει την ανασυγκρότηση της παραγωγής στην ορεινή ζώνη.

«Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο για την προσπάθεια που έκανε να έχουνε αυτή τη στήριξη οι καμένες κτηνοτροφικές μονάδες και οι κτηνοτρόφοι μας.Βασικό μέλημά μας είναι να μπορέσουμε να είμαστε δίπλα στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Πηνείας. Οι προσπάθειες εντείνονται. Ο δήμος Ήλιδας και όλη η δημοτική αρχή είναι δίπλα σε κάθε πυρόπληκτο συμπολίτη μας.Θέλω να ευχαριστήσω ως Αντιδήμαρχος Πηνείας, αλλά και πρωτογενούς τομέα της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας για τη σημαντική αυτή βοήθεια. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον νέο επιχειρηματία κύριο Νικόλαο Ζαχαρόπουλο για τη βοήθεια εκφόρτωσης και τοποθέτησης των ζωοτροφών σε τοποθεσία του δήμου», ανέφερε ο κ. Αναγνωστόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot