FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας για τμήμα Γεωπονίας Παν. Πατρών στην Αμαλιάδα: «Παραλάβαμε ΤΕΙ και παραδίδουμε Πανεπιστημιακό τμήμα»

Ημερομηνία: 29-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11253″ img_size=”full”][vc_column_text]Τους 183 εισακτέους φοιτητές στο νεοσύστατο τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύει στην πόλη της Αμαλιάδας, καλωσορίζει ο Δήμος Ήλιδας.

Όπως σημειώνει «παρά τις «Κασσάνδρες» και τους «επαγγελματίες» κινδυνολόγους που προσπάθησαν για μικροπολιτικούς σκοπούς να απαξιώσουν το τμήμα μας και να το χαρακτηρίζουν ως συμπληρωματικό κι έτοιμο για αναστολή λειτουργίας, τελικά η πράξη τους διέψευσε πανηγυρικά. Όχι μόνο μπήκε στο μηχανογραφικό, αλλά με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και εν συνεχεία των εισακτέων, φάνηκε και η δυναμική του τμήματος, δείχνοντας από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του την αναβάθμιση που επιχειρείται. Ο στόχος επετεύχθη. Εμείς στα πέντε χρόνια της δημοτικής μας αρχής καταφέραμε να παραλάβουμε Τμήμα ΤΕΙ και να παραδώσουμε στην τοπική μας κοινωνία Πανεπιστημιακό Τμήμα, πλήρως αναβαθμισμένο, και γι’ αυτό είμαστε περήφανοι».

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ήλιδας

Συγχαρητήρια και ευχές, στους εισακτέους στα Πανεπιστήμια της χώρας έδωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

«Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή όλων των μαθητών που συμμετείχαν στην επίπονη και κοπιαστική δοκιμασία των –πανελλαδικών, δίνοντας τέλος τόσο στις θυσίες ετών των παιδιών, αλλά και στην αγωνία των οικείων τους.

Όλα τους αξίζουν τα ειλικρινή και θερμά μας συγχαρητήρια.

Στους επιτυχόντες, εύχομαι στο νέο τους ξεκίνημα στην ανώτατη βαθμίδα εκπαίδευσης, να γίνουν δημιουργικοί και χρήσιμοι, καθώς επίσης και να επιδιώξουν να απορροφήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις.

Για όσους δεν τα κατάφεραν οι ευκαιρίες θα είναι εξίσου πολλές και σίγουρα δεν θα πρέπει να απογοητευτούν.

Εύχομαι το τέλος μιας περιόδου όπως η μαθητική να αποτελέσει την απαρχή για τα επόμενα, ακόμα μεγαλύτερα βήματα. Καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στο ξεκίνημα της νέας σας ζωής!»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot