FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας: Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του MAKE A WISH o Πολυχώρος Πολιτισμού Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 30-04-2024 | Συντάκτης:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής που έχει οριστεί η 29η Απριλίου, ο Πολυχώρος Πολιτισμού της Αμαλιάδας φωταγωγήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Ήλιδας στο μπλε χρώμα του Οργανισμού «Κάνε μια Ευχή» (Make A Wish).

Ο Δήμος Ήλιδας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του «Κάνε μια Ευχή», συμμετείχε ενεργά στη διάδοση του οράματος και του έργου του, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την παγκόσμια δράση για την εκπλήρωση ευχών παιδιών, τα οποία νοσούν από σοβαρές ασθένειες.

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, σηματοδοτώντας την 44η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980.

Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας στον Πολυχώρο Πολιτισμού, «Η συμμετοχή μας σε ανάλογες πρωτοβουλίες στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα ότι είμαστε δίπλα στα παιδιά που νοσούν και τους γονείς τους.

Η  φωταγώγηση στα χρώματα του Οργανισμού είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε, προκειμένου να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης, σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος